Χατζηγιάννης, Μακεδόνας και Onirama στο Φεστιβάλ των Λιμνών

* ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2018 16:52

Ως το μεγαλύτερο δωρεάν φεστιβάλ στην Ελλάδα, χαρακτήρισε το φεστιβάλ των λιμνών στην Π.Ε. Καρδίτσας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Π..Ε. Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο.

Το φεστιβάλ των λιμνών περιλαμβάνει περίπου 40 θεατρικές παραστάσεις, τοπικών θιάσων, σε όλους τους Δήμους του νομού και τέσσερις μεγάλες συναυλίες, σε Κερασιά, Λίμνη Πλαστήρα, Λίμνη Σμοκόβου και Καρδίτσα.

Αναλυτικότερα ο κ. Αγοραστός κατά την τοποθέτησή του επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

 «Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή, ένα μεγάλο φεστιβάλ με ισχυρό αποτύπωμα σε όλη την Ελλάδα.

Το φεστιβάλ των τριών λιμνών στην Καρδίτσα διοργανώνεται σε μια εποχή όπου η επικοινωνία των ανθρώπων είναι δύσκολη λόγω της οικονομικής κατάστασης. Σε μια εποχή όπου η διασκέδαση είναι δύσκολη, εμείς με σαράντα θεατρικές παραστάσεις σε όλους τους δήμους του νομού Καρδίτσας και τέσσερις μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις με καταξιωμένους καλλιτέχνες, προσπαθούμε, την περίοδο του καλοκαιριού, να δώσουμε τόνωση στην περιοχή μας. Να δώσουμε τη δυνατότητα στα νέα παιδιά αλλά και σε κάθε ηλικία να βγουν από τα σπίτια και να συναντηθούν χωρίς κόστος με το συνάνθρωπό τους.».

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε ότι «στόχος μας είναι να δώσουμε ανάσες ελπίδας και να ζωντανέψουμε τις λίμνες μας και όλη την περιοχή. Κάθε χρόνο είμαστε συνεπείς με τη διεξαγωγή αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, το οποίο είναι ανθρώπινο και είναι εγχείρημα ζωής. Οι λίμνες και το φεστιβάλ δίνουν ζωή.»Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κάλεσε τους πολίτες να επισκεφτούν το φεστιβάλ υπογραμμίζοντας ότι «δίνουμε δουλειές, δημιουργούμε οάσεις οξυγόνου, συνεργασίας και συνεύρεσης των ανθρώπινων κοινοτήτων. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βασίλης Τσάκος ανέφερε ότι «…Το φεστιβάλ των λιμνών Καρδίτσας είναι μια από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλία αλλά και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα. Πεποίθηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι ότι λαός χωρίς ταυτότητα, χωρίς τέχνη και χωρίς μουσική δεν έχει μέλλον.»

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος Ορέστης Ψαχούλας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ( Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass