Η βουλευτής Ελενα Ράπτη στον Αγιόκαμπο

* ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2018 22:08
Από την πρόσφατη επίσκεψη της Έλενας Ράπτη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Κ. Αγοραστό για την εκστρατεία της ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση Από την πρόσφατη επίσκεψη της Έλενας Ράπτη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Κ. Αγοραστό για την εκστρατεία της ενάντια στην παιδική σεξουαλική κακοποίηση

Υλικό (dvd) που θα διανεμηθεί σε όσους βρεθούν στη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη αύριο Σάββατο βράδυ στον Αγιόκαμπο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Περιφέρειας με τίτλο «Με θέα στο Αιγαίο», με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την εκστρατεία και τους τρόπους πρόληψης, αντιμετώπισης και τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Την πρωτοβουλία της αξιέπαινης αυτής κίνησης έχουν από κοινού η βουλευτής Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» Έλενα Ράπτη με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που έχουν υπογράψει για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, το οποίο προωθεί το Συμβούλιο της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Μιλώντας στην «Ε» η κ. Ράπτη αναφέρει πως όσοι προμηθευθούν το dvd θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις περιπέτειες της Νίκης που κακοποιείται από συγγενικό της πρόσωπο και του Βίκτωρα που κακοποιείται από ένα ανήλικο αγόρι.  

Πολλές φορές αυτό που χρειάζεται για να είμαστε ασφαλείς και χαρούμενοι είναι να γνωρίζουμε απλούς κανόνες! Αυτό είναι κάτι που θα μάθει καλά η Νίκη μέσα από την περιπέτειά της. Όσο κι αν προσπαθήσει ένα πρόσωπο από το οικείο περιβάλλον της να τη βλάψει, εκείνη θα προστατεύσει τον εαυτό της, γιατί γνωρίζει τον κανόνα του εσώρουχου! Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να φτάσει σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.

Από την πλευρά του ο Κ. Αγοραστός συνεχάρη την κ. Ράπτη για την πρωτοβουλία της και το δίχτυ προστασίας που δημιουργεί για τα παιδιά, ενώ κάλεσε ολόκληρη την κοινωνία να αγκαλιάσει τις εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ενημέρωση των πολιτών για την εκστρατεία και τους τρόπους πρόληψης, αντιμετώπισης και τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass