Ενισχύεται με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Αλοννήσου

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2018 17:00

ΒΟΛΟΣ 

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αλόννησο , μεταξύ του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλίας με βαθμό Υποστράτηγου, κ. Γιάννη Τόλια και του Δημάρχου Αλοννήσου, κ. Πέτρου Βαφίνη.

Με την παρουσία του στην Αλόννησο, ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον προορισμό και ειδικά για το Αστυνομικό τμήμα της Αλοννήσου που εφέτος ενισχύεται με 2 ακόμη στελέχη, με τη δύναμη του τμήματος να ανέρχεται πλέον στα 5 άτομα, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, συμβάλλοντας, όχι μόνο στην ασφάλεια των κατοίκων της Αλοννήσου, αλλά και των φίλων – επισκεπτών της, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που οι αφίξεις των Τουριστών είναι στο αποκορύφωμα. Σημειώνεται ότι ο κ.Τόλιας –όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου-αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Αλοννήσου, συμμετείχε στον εορτασμό της πολιούχου του νησιού Αγίας Παρασκευής και παραβρέθηκε στον Μέγα Εσπερινό και την λιτάνευση της εικόνας. Τη σπουδαιότητα της επίσκεψης για τον προορισμό, που γνωρίζει αξιοσημείωτη Τουριστική άνθηση τα τελευταία έτη, επεσήμανε ο Δήμαρχος Αλοννήσου που μεταξύ άλλων δήλωσε, "είναι ιδιαίτερα τιμητικό για ένα νησί να το επισκέπτονται υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας, μεταφέροντας την πλούσια τεχνογνωσία τους σε επίπεδο ασφάλειας, μέσα σε περιόδους Τουριστικής αιχμής", ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κ. Τόλια για τη σημαντική βοήθεια του σχετικά με την ενίσχυση και οργάνωση του Αστυνομικού Σταθμού, καθώς και για το έντονο ενδιαφέρον για τον προορισμό. Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας, της ανταπόκρισης και της άριστης συνεργασίας, ο κ. Τόλιας δώρισε στον κ. Βαφίνη την εικόνα του Αγίου Αχίλλειου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass