Λαρισαίοι με φυτεία χασίς στο Πήλιο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗ ΦΥΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2018 15:10

Στη Μακρυρράχη Πηλίου συνελήφθησαν δύο Λαρισαίοι, κατηγορούμενοι για «παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων», ενώ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από 4 κιλά κάνναβης, 32 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης και 2 σουγιάδες.

Σε βάρος των δύο Λαρισαίων, ηλικίας 45 και 72 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα «της καλλιέργειας, της κατοχής, της διακίνησης κάνναβης και της παράνομης οπλοκατοχής» αφού από την αυλή του σπιτιού στο Πήλιο μονοπάτι κατέληγε σε δασική περιοχή όπου εντοπίσθηκε η φυτεία.

Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., «έπειτα από αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων, κατά τις οποίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 4 κιλών και 70 γραμμαρίων, ποσότητα αποξηραμένων κλώνων και φύλλων κάνναβης, βάρους 17,4 γραμμαρίων, μικροποσότητες κάνναβης και σπόρων κάνναβης, ένα διαδερμικό έμπλαστρο χωρίς ιατρική συνταγή και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε οικία του 45χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, ναρκωτικών δισκίων, μείγματος κάνναβης - καπνού και σπόρων κάνναβης, ένας τρίφτης κάνναβης και δύο πτυσσόμενοι σουγιάδες.

Επιπλέον, σε αγροτική περιοχή πλησίον της προαναφερόμενης οικίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα σε πυκνή βλάστηση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 32 καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρα, ποσότητα αποξηραμένων κλώνων και φύλλων κάνναβης, βάρους 1.530 γραμμαρίων, καθώς και καλλιεργητικός και αρδευτικός εξοπλισμός», καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass