Πλευρικά διόδια στο Βελεστίνο

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2018 15:20

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του πλευρικού Σταθμού Διοδίων στον νότιο κλάδο εισόδου – κατεύθυνση προς Αθήνα και στον κλάδο εξόδου - κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη του Ανισόπεδου Κόμβου Βελεστίνου (χ.θ. 314+020) του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων:

Στον κλάδο εξόδου του Αυτοκινητόδρομου στον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Τα οχήματα που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με προορισμό τον Βόλο, θα εξέρχονται του Αυτοκινητόδρομου μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Μικροθηβών (χθ 297+412) όπου στη συνέχεια μέσω της Νέας Αγχιάλου θα οδηγούνται στον Βόλο. Επίσης, τα οχήματα που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βελεστίνο θα εξέρχονται του Αυτοκινητόδρομου μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Αερινού (χθ 304+768) και στη συνέχεια μέσω του Αερινού θα οδηγούνται στο Βελεστίνο.

Στον νότιο κλάδο εισόδου του Αυτοκινητόδρομου στον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου με κατεύθυνση προς Αθήνα. Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας, με κατεύθυνση από Λάρισα προς Βόλο και επιθυμούν να εισέλθουν στον Αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα κατευθύνονται στη βόρεια είσοδο του Ανισόπεδου Κόμβου Βελεστίνου, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass