"ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τρεις νεκροί στο Παρίσι

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 0:00 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Απρ 2017 0:07

Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σε ένοπλο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, τρεις ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών. Νεκρός, από αστυνομικά πυρά, έπεσε και ο ένας από τους δύο δράστες.

Ένας από τους αστυνομικούς σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο δεύτερος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα λόγω των τραυμάτων που είχε υποστεί. Περισσότερο από μία ώρα μετά από το επεισόδιο, πυροβολισμοί ακούστηκαν εκ νέου στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο περιστατικό εμπλέκονται δύο άτομα, ένα εκ των οποίων άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Ο νεκρός δράστης είναι γνωστός στις Αρχές και η αστυνομία κάνει έρευνες στην κατοικία του, ανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών με καλάσνικοφ όταν το όχημά του σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι.

Αρχικά κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι «πιθανότατα πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια». Στη συνέχεια, όμως, εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών εμφανίστηκε λιγότερο κατηγορηματικός, λέγοντας ότι «είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τα κίνητρα» των δραστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass