ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Nάρκωσαν και βίασαν τουρίστρια

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 17:18

ΡΩΜΗ
Σοκ στην κοινή γνώμη της Ιταλίας έχει προκαλέσει η είδηση ότι υπάλληλοι γνωστού ξενοδοχείου στο Σορέντο νάρκωσαν και στη συνέχεια βίασαν ομαδικά μία Βρετανίδα τουρίστρια. Οπως γράφει η Telegraph το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβριοι του 2016 την τελευταία ημέρα των διακοπών της 50χρονης στο Σορέντο.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, μέλος του προσωπικού που εργαζόταν στο μπαρ σέρβιρε την ίδια και την κόρη της ποτά με υπνωτική ουσία. Στη συνέχεια, οδήγησε τη γυναίκα σε κοντινή, έρημη πισίνα και τη βίασε. Κατόπιν, την οδήγησε στο δωμάτιό της όπου περίμεναν συνάδελφοί του και άλλα άτομα, και τη βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.
Οι έρευνες των Αρχών κράτησαν μεγάλο χρονικό διάστημα και πλέον έχουν συλληφθεί πέντε από τους δράστες, των οποίων η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα. Τα υπόλοιπα εφτά άτομα που συμμετείχαν στον βιασμό παραμένουν άγνωστα στις Αρχές, με τους συνεργούς τους να εξακολουθούν να τους καλύπτουν, άγνωστο για ποιο λόγο.
Μάλιστα οι βιαστές της άτυχης γυναίκας ανέβασαν βίντεο με την κακοποίηση σε ένα group στο WhatsApp με την ονομασία Bad Habits.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass