Απάντηση στις κυρώσεις των ΗΠΑ ετοιμάζει η Ρωσία

ΟΞΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2018 16:13

ΜΟΣΧΑ
Η Ρωσία θα επεξεργαστεί τα μέτρα με τα οποία θα απαντήσει στις νέες αμερικανικές κυρώσεις, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.


«Η ρωσική πλευρά επανειλημμένα έχει προειδοποιήσει ότι η συνομιλία (με τη Ρωσία) από θέση ισχύος και μέσω τελεσιγράφων είναι ανώφελη και άνευ προοπτικής. Η ρωσική πλευρά θα επεξεργαστεί τα μέτρα με τα οποία θα απαντήσει στη νέα μη φιλική κίνηση της Ουάσιγκτον», δήλωσε η Ζαχάροβα, όπως μετέδωσε το TASS και αναμετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η ίδια επισήμανε ότι η Ουάσιγκτον, επιβάλοντας νέες κυρώσεις κατά της Μόσχας, οξύνει περαιτέρω τις διμερείς σχέσεις και ότι η Ρωσία δεν θα αποδεχθεί τους όρους που θέτουν οι Ηνωμένες Πολιτείες για την άρση των κυρώσεων.
«Ως όρο για την άρση των κυρώσεων οι ΗΠΑ θέτουν εκ προοιμίου απαράδεκτες για εμάς απαιτήσεις και αυτό μάλιστα σε πρώτη φάση. Μας απειλούν ότι θα μας ασκήσουν περαιτέρω πιέσεις μέσω της επιβολής κυρώσεων» δήλωσε η Ζαχάροβα προσθέτοντας ότι «κατ’ αυτόν τον τρόπο οι ΗΠΑ συνειδητά ακολουθούν τον δρόμο της περαιτέρω όξυνσης των διμερών σχέσεων, οι οποίες ούτως ή άλλως με τις δικές τους προσπάθειες έχουν οδηγηθεί στο μηδέν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass