ΠΡΟΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ παρέσυρε 62χρονο

* Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ενώ η μηχανή του τρένου εντοπίσθηκε αιματοβαμμένη στο Δομοκό

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2016 1:15

 

Ο 62χρονος Κων. Ιωάν. Λαμπράκος έχασε τη ζωή του προχθές όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Παλαιοφαρσάλων.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ αλλά έγινε αντιληπτό τρεις ώρες αργότερα από οδηγό της επόμενης αμαξοστοιχίας που παρατήρησε ένα αφημένο σακάκι δίπλα από τη γραμμή. Για να ξεκινήσουν έρευνες των διωκτικών αρχών, που ολοκληρώθηκαν στις 3 χθες τα ξημερώματα όταν πυροσβέστες του Π.Σ. Φαρσάλων περισυνέλεξαν το διαμελισμένο πτώμα του 62χρονου από το Σταυρό Φαρσάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 62χρονος παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία (61) του ΟΣΕ που εκείνη την ώρα κινείτο προς Αθήνα, τρία χιλιόμετρα από τον Σταθμό των Παλαιοφαρσάλων προς τον Σταυρό. Το δυστύχημα φαίνεται πως δεν έγινε αντιληπτό από τον μηχανοδηγό της μοιραίας αμαξοστοιχίας, κάτι που – σύμφωνα με πληροφορίες - συνέβη στις 11.30 προχθές το βράδυ όταν μηχανοδηγός άλλης αμαξοστοιχίας παρατήρησε ότι στην ίδια περιοχή, δίπλα από τις γραμμές είχαν αφεθεί ρούχα.

Έτσι ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. ενώ από τις 6 το απόγευμα η οικογένεια του 62χρονου τον αναζητούσε ενημερώνοντας το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων για την εξαφάνισή του. Υπάλληλοι του ΟΣΕ εντόπισαν στον Σ.Σ. Δομοκού την αιματοβαμμένη μηχανή της αμαξοστοιχίας που παρέσυρε τον άτυχο 62χρονο και παράλληλα ενημερώθηκε ο μηχανοδηγός ο οποίος βρισκόταν ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ο 61χρονος μηχανοδηγός μετέβη χθες τα ξημερώματα αυτοβούλως στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης για να συλληφθεί και στη συνέχεια να αφεθεί ελεύθερος.

Στη μία χθες τα ξημερώματα ενημερώθηκε και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φαρσάλων, πυροσβέστες του οποίου λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα περισυνέλεξαν το διαμελισμένο πτώμα του 62χρονου Φαρσαλινού αφού νωρίτερα διακόπηκαν τα δρομολόγια του ΟΣΕ. Ασθενοφόρο του ΚΥ Φαρσάλων παρέλαβε τη σορό και παραγγέλθηκε νεκροτομή ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass