ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ «Ε»

Νέα δίκη για την έκρηξη της Μανδηλαρά

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2016 8:20

Σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της έκρηξης στην οδό Μανδηλαρά που είχε συγκλονίσει τη Λάρισα τα ξημερώματα της 20ής Ιουλίου του 2013.

Η έκρηξη αυτή έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, στην πολυκατοικία της οδού Μανδηλαρά, για να λειτουργήσει εκφοβιστικά σε βάρος εισαγγελικού λειτουργού. Η εισαγγελέας χειριζόταν την υπόθεση των 11 αλλοδαπών κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων, καθώς και της απόπειρας απόδρασης του Π. Βλαστού από τις ίδιες φυλακές. Σε πρώτο βαθμό ο Βλαστός ως ηθικός αυτουργός της υπόθεσης καταδικάστηκε, σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 138 μηνών (11 ½ έτη), δηλαδή συνολικά 26 ½ έτη. Οι δύο δράστες που τοποθέτησαν τη βόμβα, καταδικάστηκαν , ο μεν ένας σε ποινή κάθειρξης 19 ετών και 138 μηνών, σύνολο 30 ½ έτη και ο άλλος, σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 92 μηνών. Για τον τελευταίο, αποφασίστηκε από το δικαστήριο, η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη με όρους, με πλειοψηφία 4 προς τρία(μειοψήφησαν οι τρεις τακτικοί δικαστές). Άσκησε έφεση και αφέθη ελεύθερος. Εκτιτέα ποινή για όλους είναι τα 25 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» δεν θα είναι παρών σήμερα ο Π. Βλαστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass