ΕΝΩ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ

Στο κενό από τον 7ο όροφο, 49χρονη Λαρισαία

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2016 9:52

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε χθες, νωρίς το απόγευμα, έρευνα αστυνομικών του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στο σπίτι 49χρονης η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας, στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. αρχικά κλήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι να παρέμβει με αφορμή «διαφορές» μεταξύ δυο γυναικών. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ μετέβησαν στην περιοχή ενώ, λίγο αργότερα κλήθηκαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης που, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ξεκίνησαν την έρευνα στο σπίτι των δυο γυναικών.
Την ώρα ωστόσο που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα, η 49χρονη Λαρισαία αιφνιδιάζοντας τους παρευρισκόμενος στο σπίτι, «βούτηξε στο κενό» από τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα.  Σύμφωνα με άλλες πηγές, αστυνομικός επιχείρησε να συγκρατήσει την 49χρονη χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τους λόγους για τους οποίους η 49χρονη προχώρησε, σύμφωνα με μαρτυρίες, στο απονενοημένο διάβημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass