ΕΚΛΕΨΕ… ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ληστής ετών… 13!

* Συνελήφθη και ο αργυραμοιβός

Δημοσίευση: 09 Νοε 2016 9:08
Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

Ένας μαθητής γυμνασίου ήταν τελικά ο δράστης κλοπής, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να μένουν έκπληκτοι, διαπιστώνοντας ότι ο 13χρονος ήταν αυτός που έκλεψε χρυσαφικά από… το σπίτι του, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.

Με την ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνει έναν 16χρονο, φίλο του 13χρονου αλλά και έναν 56χρονο αργυραμοιβό και προσωρινά υπεύθυνο ενεχυροδανειστηρίου της Λάρισας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο 13χρονος έκλεψε έξι χρυσά δαχτυλίδια και μια χρυσή αλυσίδα χεριού από μπιζουτιέρα στο σπίτι του. Έτσι την περασμένη Κυριακή, ο 13χρονος προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα, έδωσε τα κλοπιμαία στον 16χρονο φίλο του και εκείνος με τη σειρά του, με βάση και τη συμφωνία των δύο ανηλίκων, τα πούλησε την ίδια ημέρα στον ενεχυροδανειστή, αντί 580 ευρώ.

Όπως φαίνεται να είχαν προσυμφωνήσει, ο 16χρονος εισέπραξε τα χρήματα από την πώληση των χρυσαφικών και τα έδωσε στον 13χρονο φίλο του. Μόνο που η κλοπή καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. και από την αστυνομική έρευνα αποδείχθηκε πως ο 13χρονος, άγνωστο για ποιους λόγους, έκλεψε τα χρυσαφικά από το ίδιο του το σπίτι.

Έτσι, αργά προχθές βράδυ, συνελήφθησαν ο 16χρονος και ο 56χρονος αργυραμοιβός, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος για να αφεθούν στη συνέχεια ελεύθεροι.

Για την ίδια υπόθεση, από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι προχθές το βράδυ, «συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 16 και 56 ετών, διότι όπως προέκυψε, ο 16χρονος παρέλαβε διάφορα κοσμήματα από 13χρονο ημεδαπό, ο οποίος τα αφαίρεσε από τη δική του οικία.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο και τα παρέδωσε στον προσωρινά υπεύθυνο, 56χρονο ημεδαπό, με χρηματικό αντίτιμο 580 ευρώ. Ακολούθως, ο 16χρονος παρέδωσε το χρηματικό ποσό στον 13χρονο. Τα κοσμήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass