ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ Γ. Γ. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

«Άκυρος» ο Μάνθος Σαρρής

*Από τον Δήμο προσανατολίζονται να υποβάλλουν αίτηση ανάκλησης- Οι αποφάσεις την Δευτέρα με την επιστροφή του δημάρχου από την Κίνα

Δημοσίευση: 18 Νοε 2016 14:58 | Τελευταία ενημέρωση: 18 Νοε 2016 20:08

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου από την Αθήνα, που έφτασε την Πέμπτη στον Δήμο Λαρισαίων, σχετικά με το αν δύναται να οριστεί γενικός γραμματέας ο Μάνθος Σαρρής, όπως είχε αποφασίσει ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης.

Επιβεβαιώθηκε έτσι η απόφαση του Επιτρόπου του Ελεγκτικού στη Λάρισα που είχε αρνηθεί να εγκρίνει τον διορισμό και άρα την μισθοδοσία του κ. Σαρρή, παρότι η απόφαση του δημάρχου είχε πάρει ΦΕΚ εδώ και πολλούς μήνες. Η άρνηση στηρίζεται στο ότι το πτυχίο ΚΑΤΕΕ που έλαβε προσφάτως ο ενδιαφερόμενος δεν θεωρήθηκε ισότιμο με τίτλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, πράγμα που θα συμβεί μετά παρέλευση πενταετίας όπως ορίζει η νομοθεσία.

Η προσφυγή της πλευράς του Δήμου στο Ελεγκτικό δεν ευοδώθηκε και η αρνητική απάντηση κοινοποιήθηκε στους αρμόδιους στο Δημαρχείο της Λάρισας, δημιουργώντας αναταραχή από το βράδυ της Πέμπτης. Ήδη κυκλοφόρησε η πρόθεση να υπάρξει νέα προσφυγή, στο επόμενο αρμόδιο όργανο του Ελεγκτικού.   Για το θέμα ενημερώθηκε ο δήμαρχος ο οποίος βρίσκεται σε επίσημη αποστολή στην Κίνα και επιστρέφει το πρωί της Κυριακής. Και από το Δημαρχείο αναφέρουν ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας, οπότε και ο κ. Καλογιάννης θα βρίσκεται πλέον κανονικά στο γραφείο του.  "Το έγγραφο του Ελεγκτικού πρακτικά μας υποδεικνύει να προχωρήσουμε σε αίτηση ανάκλησης εντός 30 ημερών", περιορίστηκαν να δηλώσουν στην "Ε"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass