Απεγκλωβίστηκε η αμαξοστοιχία που ήταν ακινητοποιημένη στον σταθμό της Λάρισας

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2017 19:15 | Τελευταία ενημέρωση: 11 Ιαν 2017 19:27

Μετά από επτά ώρες ταλαιπωρίας, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η αμαξοστοιχία Intercity 55, με προορισμό την Αθήνα ξεκίνησε το ταξίδι της από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λάρισας.

Λόγω μεγάλης χιονόπτωσης παρέμεινε για ώρες σταματημένη, και οι περίπου 150 επιβάτες βρίσκονταν σε αυτή περίμεναν να βελτιωθεί η κατάσταση για να συνεχίσουν το ταξίδι τους σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε». 

Ντόμινο βλαβών στα τρένα που κινούνται στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από Λαμία ως Θεσσαλονίκη, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, που έχουν ως αποτέλεσμα το πάγωμα των γραμμών του δικτύου. Με τρίτη μηχανή συνεχίζει τελικά το ταξίδι της προς Αθήνα η αμαξοστοιχία IC53, που είχε ακινητοποιηθεί νωρίτερα με 300 επιβάτες στην περιοχή του Δομοκού.

Αφού αντικαταστάθηκε η πρώτη μηχανή, βλάβη προκλήθηκε και στη δεύτερη, με αποτέλεσμα την περαιτέρω ταλαιπωρία των επιβατών.

Ακινητοποιημένη είναι και μια αμαξοστοιχία του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Πλατύ Ημαθίας, κοντά στον σταθμό του τρένου.

Δείτε εδώ τις αλλαγές των δρομολογίων στις οποίες έχει προχωρήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις δύο επόμενες ημέρες στον άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης λόγω του πάγου που δυσκολεύει την κίνηση στις γραμμές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PERSES
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1