ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ

Σε ρυθμούς καρναβαλιού ο Τύρναβος

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2017 14:55

Με κέφι και έμπνευση συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι και το Μπουρανί από τον Δήμο Τυρνάβου, αλλά και από τις δεκαέξι ομάδες καρναβαλιστών που θα συμμετέχουν στη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και ομάδων μασκαρεμένων την ερχόμενη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στους κεντρικούς δρόμους του Τυρνάβου. Στο τελικό στάδιο βρίσκονται και οι προετοιμασίες στο αμαξοστάσιο του Δήμου. Πάνω από δέκα άρματα σχεδόν έτοιμα.

Εκεί το τιμ της καλλιτεχνικής ομάδας συνεχίζει πυρετωδώς τις εργασίες.

Η ευρηματικότητα πρωταγωνιστεί και φέτος στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι 2017 και το Μπουρανί. Ήδη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Τυρνάβου ο νέος πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να περιδιαβεί στους δρόμους του Τυρνάβου ως γνήσιος Αμερικανός καουμπόι καβάλα σε έναν Μεξικάνο. Η «Ανάπτυξη ΣΥΡΙΖΑ» έρχεται πάνω σε μια χελώνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει την … τύχη του ενώ ο υπουργός Οικονομικών εμφανίζεται ως …ψαλιδοχέρης.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σατιρικά άρματα που θα παρουσιαστούν στη μεγάλη παρέλαση της φετινής διοργάνωσης την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου.

Φέτος τον συντονισμό των εργασιών για την κατασκευή των αρμάτων έχουν οι Γιώργος Κιτσούλης, Έλενα Προβατά, Χρήστος Χρήστου, Μιχάλης Τζόλας, Ευθύμιος - Άρης Γκούζιας, Δημήτρης Κόνας, Κυριάκος Πέρπερας και μαζί τους ένα μεγάλο επιτελείο συνεργατών. Αν και φέτος οι Αποκριές πέφτουν νωρίς ωστόσο στο αμαξοστάσιο οι εργασίες έχουν ξεκινήσει πριν τα Χριστούγεννα ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη διοργάνωση όπου για πολλές ημέρες ο Τύρναβος θα είναι και πάλι στο επίκεντρο του κεφιού, του γλεντιού και της διασκέδασης, αφήνοντας έστω πρόσκαιρα, τα προβλήματα στην άκρη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι και φέτος πλούσιο. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Κουλιός και οι συνεργάτες του προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

Σήμερα Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

- Ζωγραφίζοντας την Αποκριά. Διαγωνισμός ζωγραφικής από το βιβλιοπωλείο ΙΔΕΕΣ του κ. Τάσου Ψύρρα. Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, 11.00 π.μ.

- Μπαλταφάν με το 5ο – 7ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου στο café Hangover στις 10:30 π.μ.

- Μπαλταφάν με το Δημοτικό Σχολείο Δένδρων-Πλατανουλίων στην ταβέρνα «ΒΛΑΧΟΣ» στα Πλατανούλια στις 4:30 μ.μ.

- Μπαλταφάν με το 4ο Δημοτικό Σχολείο στο κέντρο ‘ΤΟΥΜΠΑ’ στις 5:30 μ.μ.

- Μπαλταφάν με το Δημοτικό Δαμασίου στο cafe Magazino στις 6:00 μ.μ.

- Μπαλταφάν με το Νηπιαγωγείο Πλατανουλίων στην ταβέρνα Χρήστου Παπαγεωργίου στα Πλατανούλια στις 6:00 μ.μ.

- Συναυλία με τους ΙΜΑΜ BAILDI στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, 6:00 μ.μ.

- ALL STAR GAME. Οι Carnavalistas φοράνε τα μπασκετικά τους και κατεβαίνουν στο πιο All Star Party με DJ KONSTANTINO ZIOGA και Sexy Dance Show στο café Block 10!

- Live στο CUCCI. Ελληνική λαϊκή βραδιά με του Δημήτρη Μαρογιάννη και Ηρώ Ηλιοπούλου.

- Το μοναδικό μουσικό σχήμα του Φώτη Σιανίδη θα είναι κοντά μας για μια υπέροχη λαϊκή - έντεχνη βραδιά στο cafe ΘΕΜΑ στις 9:00 μ.μ.

Αύριο Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

- Τρελοκατασκευές με κλόουν και ζογκλέρ, τραγούδια, ζαβολιές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελώνα 5:00 – 7:00 μ.μ.

- Το ‘ΦΑΛΗΡΟ’ μετακομίζει στον Τύρναβο στο cafe ΕΝ ΤΥΡΝΑΒΩ. Ο Μιχάλης Παπαματθαίου η Βάσια Τζιανή και το επιτελείο τους σας υπόσχονται ατέλειωτα νυχτοπερπατήματα… 10:00 μ.μ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου

- Μαυροκαρβουνιάρηδες ενωθείτε στους πιερότους σαν βρεθείτε! Γρίφοι και παζλ με τα νηπιαγωγεία του Τυρνάβου και το εργαστήρι Παίγνιος Παραμυθάς-Ζαρόγιαννου Σταυρ. Στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου, 11:00 π.μ.

- Κλαρινοκατάσταση στο cafe ΘΕΜΑ με το Γιάννη Ζιάκο, Λένα Ζέττα και Σούλη Γκιουλέκα για να μας σηκώσουν όλους στα τραπέζια, στις 9:00 μ.μ.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

- Happening με κλόουν και παιχνίδια για τα παιδιά στην κεντρική πλατεία Αμπελώνα στις 11.00 π.μ.

- Τρελοκατασκευές με κλόουν και ζογκλέρ, τραγούδια, ζαβολιές στη Δημοτική βιβλιοθήκη Αμπελώνα 5:00 – 7:00 μ.μ.

- …Και επειδή τα νυχτοπερπατήματα δεν έχουν τέλος συνεχίζουμε με τα ‘9/όγδοα’, Σταύρος Φωτιάδης, Μαριέττα Βίτσου, Νίκος Μπάος και όλο το επιτελείο του γνωστού νυχτερινού κέντρου είναι μαζί μας στο cafe ΕΝ ΤΥΡΝΑΒΩ για μια μοναδική βραδιά, 10:00 μ.μ.

- JUNIOR PAPPA. Ο πρωτοπόρος dj/producer της house μουσικής στην Ελλάδα για μια μοναδική βραδιά σε ρυθμούς tech-house στο cafe Block 10!

- Παρουσίαση στολής από το cafe ΘΕΜΑ music bar. Έφυγε το BREXIT Έρχεται το GREXIT, ΟΙ Μεθυσμένοι Άγγλοι Στρατιώτες δίνουν τις τελευταίες οδηγίες πριν τη μεγάλη ‘μαχη’ στις 9:00 μ.μ.

- Σε αποκριάτικο party με καλεσμένο τον σταθμό Musica Radio με τους παραγωγούς του, αναβιώνει η γιορτή St.Patrick΄s day στον Τύρναβο!!!!

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass