ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νίκη Χρ. Σιδερόπουλου σε εκλογές-θρίλερ

* Επικράτησε με 5 έναντι 4 συμβούλων της ομάδας Τρ. Τσινούλη, που καταθέτει ένσταση και ζητά επανακαταμέτρηση των ψήφων

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2017 11:50

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών Χρήστος Σιδερόπουλος είναι ο νικητής των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν προχθες Παρασκευή στα γραφεία του Α.Σ. στην Φιλιππούπολη, καθώς η ομάδα του κατάφερε να εκλέξει 5 συμβούλους έναντι 4 της ομάδας Τρ. Τσινούλη.

Οι εκλογές όπως προκύπτουν και από τα αποτελέσματα ήταν αμφίρροπες, καθώς η εκλογή παιζόταν σε 1-2 ψήφους. Ο αριθμός που εξασφάλιζε την εκλογή στο 9μελές Δ.Σ. ήταν 51-52, στον οποίο κινήθηκαν 7 από τους 9 συμβούλους. Αναλυτικότερα, ο Χρήστος Σιδερόπουλος πρώτευσε σε σταυρούς, καθώς έλαβε 68 ψήφους, ενώ από την ομάδα του ακολούθησε ο Φώτης Παπαδόπουλος 54 ψήφους, οι κ.κ. Τσικόπουλος Τάκης, Μαντώνης Λευτέρης με 52 ψήφους και ο Νίκος Νούλας με 51 ψήφους. Από την ομάδα Τομάτας πρώτευσαν οι Γκανιάτσιας Γιώργος και Ζαφειρούλης Γιώργος με 52 και ακολούθησαν οι Τρ. Τσινούλης, Βαρδούλης Γιώργος με 51. Οι επιλαχόντες (μη εκλεγέντες) είναι οι κ.κ. Γ. Καραΐσκος με 50 ψήφους και ακολουθούν οι Τζιμούρτος Χρ, Γούσιος Λάμπρος, Νανούλης Βαγγ.

Στο Εποπτικό εξελέγησαν οι κ.κ. Δαλαμάγκας Αλέξανδρος, Δημητριάδης Απόστολος, Σταυροθεόδωρος Χρήστος, ενώ επιλαχών είναι ο Αχυρόπουλος Απόστολος. Το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα, πιθανότατα την Τετάρτη, με τη νικήτρια ομάδα Σιδερόπουλου να μοιράζει τις θέσεις του προέδρου, του αντιπροέδρου και του ταμία, ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα του γραμματέα (δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα την παραχωρήσουν στην Ο.Π. Τομάτας).

Να σημειωθεί ότι από τους 250 εγγεγραμμένους αντιπροσώπους προσήλθαν στην κάλπη οι 195, αριθμός μεγάλος (αφού οι αρχικές προβλέψεις μιλούσαν για 160-170 μέλη), που οφείλεται στην έντονη κινητοποίηση των δύο στρατοπέδων.

 Σε δηλώσεις του στην «Ε» ο Χρ. Σιδερόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους όσοι προσήλθαν στην κάλπη και κυρίως αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, χαρακτήρισε «θετικό στοιχείο τη μεγάλη προσέλευση των αντιπροσώπων», ευχήθηκε «αυτό το ενδιαφέρον για τον Συνεταιρισμό να συνεχιστεί και στο μέλλον», ενώ τόνισε ότι «η κάθε Ομάδα Παραγωγών μπορεί να αναλάβει τις δικές της πρωτοβουλίες για να αναπτυχθεί και να πρωταγωνιστήσει στην αγορά, χωρίς όμως να θίξει τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού, σεβόμενη την ελευθερία κινήσεων που αυτός παρέχει».

ΕΝΣΤΑΣΗ

Από την πλευρά της η ομάδα Τσινούλη δεν φαίνεται να αναγνωρίζει το αποτέλεσμα και όπως δήλωσε ο Χαλκιώτης συνεταιριστής θα προσφύγει με ένσταση στο Ειρηνοδικείο, αμφισβητώντας την εγκυρότητα των εκλογικών καταλόγων και κυρίως αυτή με τους ταμειακώς τακτοποιημένους αντιπροσώπους, ενώ ζήτησε και επανακαταμέτρηση.

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass