ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Κλειστή η παλαιά εθνική οδός, από Γυρτώνη έως το Συκούριο

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 12:00

Κλειστή θα παραμείνει μεθαύριο Πέμπτη 9 Μαρτίου η παλαιά εθνική οδός Λάρισας – Θεσσαλονίκης, από τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) της Γυρτώνης στην ΠΑΘΕ έως τη διασταύρωση του Συκουρίου, στο ύψος του πρώην εργοστασίου Ζαχάρεως.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την εγκατάσταση γέφυρας δυναμικής σήμανσης επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος του Α/Κ Γυρτώνης, θα ισχύσουν για την Πέμπτη 9 Μαρτίου και ώρες 09:00 έως 17:00.

Αναλυτικότερα, η απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας αφορά στα εξής: Αποκλεισμό του κλάδου σύνδεσης του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. με την Π.Ε.Ο. Αθηνών –Θεσσαλονίκης (1ος κλάδος εξόδου), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τη Χ/Θ 367+100 μέχρι τον 1ο κλάδο εξόδου του Α/Κ Γυρτώνης.

Αποκλεισμό του κλάδου εισόδου της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λάρισα, επί του Α/Κ Γυρτώνης. Ολικός αποκλεισμός του τμήματος της Π.Ε.Ο. Αθήνας-Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς τον Α/Κ Γυρτώνης, από τη διασταύρωση της Π.Ε.Ο. Αθηνών –Θεσσαλονίκης με την Επαρχιακή Οδό Λάρισας-Συκουρίου (Ζαχάρεως) έως τον Α/Κ Γυρτώνης (Χ/Θ 366+000).

Ολικός αποκλεισμός του τμήματος της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λάρισα, από τον Α/Κ Γυρτώνης (Χ/Θ 366+000) έως τη διασταύρωση της Π.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης με την Επαρχιακή Οδό Λάρισας-Συκουρίου (Ζαχάρεως), σε εκτέλεση των ανωτέρω (β), (γ) και (δ) σχετικών, για την εκτέλεση των εργασιών που απαιτούνται για την εγκατάσταση γέφυρας δυναμικής σήμανσης, επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Α/Κ Γυρτώνης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

Στην κατεύθυνση από Α/Κ Γυρτώνης προς Λάρισα: Όλα τα οχήματα που κινούνται επί του Α/Κ Γυρτώνης (Χ/Θ 366+000), θα εκτρέπονται στον δυτικό παράδρομο του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. και από εκεί μέσω της Επαρχιακής Οδού Λάρισας-Συκουρίου, θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών –Θεσσαλονίκης.

 Στην κατεύθυνση από Λάρισα προς Α/Κ Γυρτώνης: Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς τον Α/Κ Γυρτώνης (Χ/Θ 366+000), θα εκτρέπονται στη Επαρχιακή Οδό Λάρισας-Συκουρίου και εν συνεχεία θα κινούνται επί της ανωτέρω οδού και στο ύψος του Α/Κ Συκουρίου (Χ/Θ 360+300), θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη και θα συνεχίζουν πορεία προς τον Α/Κ Γυρτώνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass