ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καταδικάστηκε «νταής» ετών 81!

* Χτυπούσε τη σύντροφό του ανελέητα *«Με κλείδωνε και με χτυπούσε με αλυσίδες» είπε η γυναίκα

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2017 23:00

Ούτε να το είχε επιλέξει ένας ηλικιωμένος, η υπόθεση του οποίου εκδικαζόταν ανήμερα της εορτής της γυναίκας, δηλαδή χθες.

Στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας βρισκόταν στο εδώλιο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή και απλή σωματική βλάβη, εις βάρος της συντρόφου του. Το εντυπωσιακό στοιχείο ωστόσο ήταν η ηλικία του, καθώς ο Λαρισαίος είπε με περηφάνια πως ήταν 81 χρονών, κάτι που δεν τον εμπόδιζε, όπως αποδείχθηκε από τη ακροαματική διαδικασία να χτυπάει

ανελέητα τη σύντροφό του. Τελικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.

Ο ηλικιωμένος κατηγορείτο πως ως μέλος της οικογένειας ενεργώντας με πρόθεση προξένησε σωματικές κακώσεις στη σύντροφό του. Συγκεκριμένα χτυπώντας με μια ξύλινη βέργα στο κεφάλι, στο πόδι και στο πρόσωπο αυτήν έπεσε σε τσιμεντένιο δάπεδο και χτύπησε σε πολλά σημεία. Παράλληλα της προκάλεσε τρόμο αφού την απειλούσε με βία. Την απειλούσε με τη φράση «θα ψοφήσεις» κάτι που την έκανε να νιώθει ιδιαίτερα ανήσυχα.

«Με κλείδωνε, με χτυπούσε ακόμα και με αλυσίδες» είπε η γυναίκα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της και συνέχισε «ερχόταν μεθυσμένος και δεν άντεξα άλλο» συμπλήρωσε δίνοντας λεπτομέρειες για την άσχημη κατάσταση που βίωνε περίπου για 14 χρόνια, στην περιοχή του Αμπελώνα.

Από την πλευρά του ο 81χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως αυτός είχε πέσει θύμα της ίδιας από οικονομικής πλευράς αλλά και απειλής από μέλη της οικογένειάς της. «Τους βρήκα όλους να με περιμένουν κάτω από το σπίτι όταν είχα γυρίσει από το ΚΑΠΗ που πήγα βόλτα. Δεν τη χτύπησα ποτέ» κατέληξε. Ωστόσο η άποψη του εισαγγελέα της έδρας ήταν διαφορετική, με την οποία συμφώνησαν και οι εφέτες. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και για τις δύο πράξεις.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της δίκης επικράτησε μεγάλη ένταση στους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου ανάμεσα στις δύο πλευρές, για να χρειαστεί η επέμβαση αστυνομικών.

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass