Σήμερα οι Δ΄ Χαιρετισμοί

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2017 7:00

Η Δ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 5.00 το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στην αυλή του Νοσοκομείου, προς πνευματική ενίσχυση των ασθενών, των συνοδών τους, των συνταξιούχων και όλων των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Δεύτερη Ακολουθία

στον Άγιο Νικόλαο

Κάθε Παρασκευή, στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται στις 9:30 το βράδυ, και δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, για όλους τους εργαζόμενους και τους νέους, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Διπλοί Χαιρετισμοί

 στον Άγιο Αθανάσιο

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα τελεστεί αρχικώς στις 5:00 μ.μ το απόγευμα στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Αντωνίου στον ομώνυμο πάρκο η ακολουθία του Εσπερινού της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα διαβαστεί η Δ' στάση των χαιρετισμών. Στις 7:30 μ.μ ακολούθως στον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου

Στη Ροδιά

Σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου και ώρα 5:30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και Θείου κυρήγματος και εν συνεχεία η Δ' στάση των Χαιρετισμών της Υπερ Αγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ροδιάς.

Στο Αρμένιο

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας του Αρμενίου, η Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών θα τελείται κάθε Παρασκευή στις 17:00 η ώρα το απόγευμα.

Στην Παναγίτσα Τρικάλων

Κάθε Παρασκευή θα τελείται η Ακολουθία των Χαιρετισμών στις 5:30 μ.μ. στην ιερά μονή Ζωοδόχου Πηγής στην Παναγίτσα Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass