ΣΤΟ 29ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Α’ βραβείο γαλλοφωνίας σε σχολείο της Λάρισας

Δημοσίευση: 06 Απρ 2017 10:05

Η έκτη τάξη του 29ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, απέσπασε το Α’ βραβείο, σε θεσσαλικό επίπεδο, στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2017, που διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας (Γαλλική Πρεσβεία).

Τα παιδιά δούλεψαν υπό την επίβλεψη της δασκάλας Γαλλικής Γλώσσας κ. Γεωργίας Κουτσιανοπούλου και σε στενή συνεργασία με τη δασκάλα του τμήματος κ. Μαρία Καλαϊτζίδου.

Τους νικητές βράβευσε επίσης σε ειδική τελετή που έγινε «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, για όλους τους νικητές του διαγωνισμού, ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Λάρισας με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Γαλλικής Γλώσσας κ. Θεοδώρα Νίκου.

Η συμμετοχή της Στ’ τάξης του 29ου Δημοτικού Σχολείου υλοποιήθηκε με το παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο εγωιστής γίγαντας».

Το κοστούμι του γίγαντα και τα χαμόγελα των βραβευμένων μαθητών και μαθητριών του 29ου Δημοτικού Σχολείου έκλεψαν την παράσταση και οι νικητές χειροκροτήθηκαν θερμά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον φετινό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας, υπό την επίβλεψη της κ. Γεωργίας Κουτσιανοπούλου, συμμετείχαν και τα τμήματα Γαλλικής Γλώσσας της Ε΄ τάξης του 29ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, με τα παραμύθια «Η κουκουβάγια και η πέρδικα» και «Μελίτσα μια μικρή ελίτσα», αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass