ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

«Λίφτινγκ» σε παιδικές χαρές του Δήμου Ελασσόνας

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2017 11:00

Σειρά εργασιών που στοχεύουν στην αναβάθμισή τους θα «τρέξουν» ή ήδη «τρέχουν» στις «Παιδικές Χαρές» του Δήμου Ελασσόνας αυτή την περίοδο.

Η αρχή έγινε από το ορεινό και γραφικό Λιβάδι Ολύμπου. Πριν λίγες ημέρες, ξεκίνησαν εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και αντικατάστασης οργάνων στην «κεντρική» παιδική χαρά του Λιβαδίου, που βρίσκεται στο πολυσύχναστο Κιόσκι, πολύ κοντά στον ανδριάντα του Λιβαδιώτη ήρωα Γεωργάκη Ολυμπίου.

Στις πρώτες εργασίες, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελασσόνας Αντώνης Μπίσμπας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκουτζουρέλας, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Λιβαδίου Γιώργος Γκατζούνης και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στα άλλα, θα τοποθετηθούν καινούργια όργανα (κούνιες, τσουλήθρα, τραμπάλα, μύλος και αλογάκι), ενώ προβλέπεται και περίφραξη του χώρου.

Ανάλογες εργασίες θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα και στις παιδικές χαρές του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Παρασκευής Λιβαδίου, έτσι ώστε το Λιβάδι να έχει για τους ντόπιους και για τους πολλούς επισκέπτες των καλοκαιρινών μηνών 3 σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα ασφαλείας που επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου: «Η αποκατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου μας ξεκίνησε από το Λιβάδι. Μέχρι το τέλος του μήνα, όλες οι παιδικές χαρές θα είναι όπως πρέπει να είναι: ασφαλείς και έτοιμες να δεχθούν τα χαμόγελα των μικρών και των μεγάλων. Συνεχίζουμε…».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass