ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΔΑΠ

«Μαθαίνω να συνεργάζομαι»

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 15:45

Ο Δήμος Λαρισαίων υιοθετώντας την κουλτούρα της διά βίου εκπαίδευσης και ανάπτυξης των εργασιακών σχέσεων μεταξύ των παιδαγωγών, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ), υποστηρίζει επιμορφωτικά προγράμματα και ενισχύει εκπαιδευτικές δράσεις.


Την περασμένη Τρίτη και σε συνέχεια της επιτυχημένης δράσης με την κοινωνιολόγο και συγγραφέα Διονυσία Τριπολίτου τον λόγο είχε η ψυχολόγος Κατερίνα Μακρή με ειδίκευση στη συμπεριφορική θεραπεία, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μαθαίνω να συνεργάζομαι» στη δομή του ΚΔΑΠ στη συνοικία των Αμπελοκήπων.
Όπως σημειώνεται από τον Δήμο «σε μια εποχή κρίσης, ανασφάλειας, ανταγωνισμού και αβεβαιότητας η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στην καλλιέργεια της έννοιας της συνεργατικότητας, της αλληλοβοήθειας και στην ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό για ιδιοτελές όφελος. Οι εκπαιδευτικές δράσεις εντάσσονται στην υιοθέτηση της κουλτούρας του προγράμματος “Η Πόλη που Μαθαίνει”».
Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου και Λευκίππου – Ροδοπούλειο, τηλ: 2410-663085, ώρες: 09:00 π.μ.– 03:00 μ.μ, e-mail: dikel09@yahoo.gr, καθώς και στην κ. Μουσιώνη Λίνα, παιδαγωγικά υπεύθυνη των ΚΔΑΠ του Δικτύου του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ: 6985-813758, ώρες: 2:00 μ.μ – 9:00 μ.μ.
Προς τους ενδιαφερόμενους γονείς σημειώνεται ότι φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες οικογένειες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ που επιθυμούν. Με νεότερη ανακοίνωση θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PERSES
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1