ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ ΚΑΙ ΑΡΑΒΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων από τη Λάρισα στη Σαουδική Αραβία

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 17:05

Η εταιρία Soukos Robots, που εδρεύει στη Λάρισα, υπέγραψε σύμβαση με την εταιρία “HADABA-RECYCLING Co. Ltd” για την εμπορική ανάπτυξη και πώληση στην Jeddah / Σαουδική Αραβία συστημάτων διαχείρισης Αστικών Στερεών Απορριμμάτων.

Πρόκειται για καινοτόμα τεχνολογία, που έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από το τμήμα Έρευνας της Soukos Robots στην Ελλάδα και έχει ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Αμφότερες οι εταιρίες θεωρούν τη σύμβαση αυτή ως την αρχή μιας μακράς σχέσης συνεργασίας στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων.

Ο Dr. Izzudin είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hadaba Recycling Co. Ltd., με έδρα στη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει 30 χρόνια εμπειρία στον τομέα ανακύκλωσης απορριμμάτων από χαρτί και πλαστικό. Επιπλέον, είναι μέλος της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Ευρωπαϊκών-Αραβικών κρατών, μια μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας και ειδικεύεται στην περιβαλλοντική ανάπτυξη και τη βιώσιμη ανάπτυξη σε ευρωπαϊκά και αραβικά κράτη. Έχει ηγετικό ρόλο σε όλα τα περιβαλλοντικά πεδία και έχει ως σκοπό την επίτευξη ενός καθαρού περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές των Ευρωπαίων και Αράβων.

Η εταιρία Soukos Robots έχει μακρόχρονη πορεία, στην έρευνα, τον σχεδιασμό και ανάπτυξη ρομποτικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας, για βιομηχανικές, αμυντικές και περιβαλλοντικές εφαρμογές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass