ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Εφυγε» ο Βασίλης Μητός

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2017 22:50

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο πρ. αντιδήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας – συνταξιούχος υπάλληλος της Ε.Α.Σ. Ελασσόνας Βασίλης Μητός, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που υπέμενε με δύναμη και καρτερία τους τελευταίους μήνες.

Ο εκλιπών, με καταγωγή από τον Ευαγγελισμό Ελασσόνας, ασχολήθηκε πριν λίγα χρόνια με τα κοινά και θήτευσε ως αντιδήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας επί δημαρχιακής θητείας του Χρήστου Καραγιάννη, αλλά και δημοτικός σύμβουλος.

Ακόμη, έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου, αφού αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Π.Ο. Ελασσόνας, βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας, στη θέση του «χαφ», φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό «6».

Αγαπητός στην τοπική κοινωνία, φίλος της καλής παρέας, πνευματώδης, σοβαρός και αθόρυβος, διακριτικός, αλλά και μεθοδικός και αποτελεσματικός στην εργασία του καθώς και στην ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση. Διακρινόταν για την ευγένεια του.

Ο Βασ. Μητός άφησε πίσω τη σύζυγό του και τα 2 παιδιά του (ένα γιο και μια κόρη) με τις οικογένειές τους.

Στην Εξόδιο Ακολουθία, που τελέσθηκε μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και θλίψης στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας, συλλειτούργησαν ο αρχιμανδρίτης – προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού Αγίου Δημητρίου π. Βησσαρίων Καραλάσκος και οι ιερείς π. Γεώργιος Κοντοτάσιος, π. Ιωάννης Κατσάρας, π. Κωνσταντίνος.

Απευθύνοντας «λόγια παρηγορίας», ο αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος, ανάμεσα στα άλλα, υπενθύμισε: «Φεύγει ένας ακόμη από εμάς. Σε αυτό το ξεπροβόδισμα για την αιωνιότητα, ξεχάσαμε ότι ο θάνατος είναι μέσα στη φύση μας, στην εξέλιξη της ζωής μας. Θα θυμόμαστε τον κεκοιμημένο αδελφό μας για την ευγένεια του χαρακτήρα του και για την υπηρεσία και προσφορά του στον Δήμο Ελασσόνας».

Στο τελευταίο «αντίο» για τον γνωστό Ελασσονίτη βρέθηκαν, ανάμεσα σε εκατοντάδες κατοίκους της Ελασσόνας και της ευρύτερης περιοχής:

ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρ. βουλευτής Γιάννης Παπαδημόπουλος, παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, πρ. αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας Δημήτρης Δριστέλας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, δεκάδες επαγγελματίες, αγρότες, επιχειρηματίες, κ.ά.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Ι. Μουκίδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass