ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΙ 3 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΦΑΡΣΑΛΟ

Ταλαιπωρία Λαρισαίων στο τρένο για Αθήνα

• Λόγω πτώσης καλωδίων από τον αέρα, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2017 17:44

Πολύωρη ταλαιπωρία υπέστησαν δεκάδες Λαρισαίοι, που επέλεξαν το τρένο για να μεταβούν στην Αθήνα χθες βράδυ, καθώς έμειναν καθηλωμένοι στα βαγόνια για πολλές ώρες, λόγω προβλήματος στη γραμμή.

Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης, ήταν αρκετοί από αυτούς να χάσουν το επόμενο μέσο μεταφοράς (αεροπλάνο – πλοίο) που σκόπευαν να πάρουν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, μιας και η περίοδος είναι τουριστική.
Πιο συγκεκριμένα, η αμαξοστοιχία 61 Ιντερσίτι από Λάρισα με προορισμό την Αθήνα αναχώρησε από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης στις 7.25 το απόγευμα. Λίγο έξω από τον Παλαιοφάρσαλο όμως το τρένο σταμάτησε. Οι επιβάτες πληροφορούνται πως υπάρχει βλάβη στη γραμμή. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την οποία επικοινώνησε η «Ε.τ.Δ.», το πρόβλημα εντοπιζόταν σε μια πτώση καλωδίου και στάλθηκε συνεργείο.
Από την άλλη πλευρά η αμαξοστοιχία 60 Ιντερσίτι που ερχόταν από Αθήνα για Λάρισα σταμάτησε στο Λιανοκλάδι για τον ίδιο λόγο.
Στις 11.25 η βλάβη επιδιορθώθηκε και το τρένο ξεκίνησε εκ νέου. «Την ώρα που κανονικά έπρεπε να φτάναμε στην Αθήνα, εμείς ξεκινήσαμε από τα Παλαιοφάρσαλα» έλεγαν χαρακτηριστικά οι επιβάτες στην «Ε.τ.Δ.».
Νωρίτερα ωστόσο τόνισαν πως θα μπορούσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να τους είχε εξυπηρετήσει με λεωφορεία που θα τους πήγαιναν στην Αθήνα, καθώς όπως τόνισαν οι περισσότεροι είχαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλα μεταφορικά μέσα, τα οποία και έχασαν μετά την εξέλιξη αυτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass