ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πιστός στις κλοπές αλλά και στην… ενορία

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2017 22:15

Πιστός όχι μόνο στις κλοπές αλλά και στην… ενορία, αποδεικνύεται ένας 48χρονος Λαρισαίος που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.. καθώς έχει «ρημάξει» το παγκάρι, στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ευαγγελισμό του Δήμου Τεμπών.

Είναι ο ίδιος που, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την αστυνομία, εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στον ίδιο ναό ενώ μία ακόμη κλοπή προστέθηκε στο ενεργητικό του, προχθές. Ο 48χρονος, λίγο πριν τη 1 προχθές το μεσημέρι, μπήκε στον ναό από ανασφάλιστη πόρτα και διέρρηξε στη συνέχεια το παγκάρι από το οποίο έκλεψε ελάχιστα κέρματα.

Με αφορμή ωστόσο τις κλοπές, στην εκκλησία τοποθετήθηκε κλειστό κύκλωμα. Έτσι μέσω κάμερας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 48χρονου με αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι είναι ο αυτός που έπραξε και τις άλλες κλοπές στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος δράστης, από τον Ιανουάριο του 2017 έως και τις 25 Ιουλίου διέρρηξε και άλλες φορές το παγκάρι του ίδιου ναού στον Ευαγγελισμό, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, αφαιρώντας χρηματικά ποσά.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών που ερευνά την υπόθεση εξιχνιάσθηκαν πρόσφατα οι προηγούμενες κλοπές ενώ σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία. Η ίδια δικογραφία θα εμπλουτισθεί μετά και την προχθεσινή κλοπή, με τον 48χρονο να παραμένει ασύλληπτος αλλά πάντα… πιστός στις κλοπές και στο παγκάρι της ίδιας ενορίας.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass