Συνεδριάζει το Δ.Σ. Φαρσάλων

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 22:06

Με 33 θέματα της ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων στις 8 μ.μ. με κυριότερα θέματα: τον καθορισμό ειδικοτήτων πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών με κάλυψη της δαπάνης από κεντρικούς αυτοτελείς πόρους, την τροποποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος, τον καθορισμό ειδικοτήτων μεταλυκειακού έτους μαθητείας ΕΠΑΛ και την έγκριση τροποποίησης (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Φαρσάλων και σύσταση θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας ΔΕ και ΥΕ για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών των ανταποδοτικών  υπηρεσιών του.

Στα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το 28ο θέμα στο οποίο ζητείται "η έγκριση αντικατάστασης μέλους του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΦΑ και ορισμό προέδρου". Ως γνωστόν πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ την τελευταία 5ετία είναι η κ. Δέσποινα Συροπούλου, στενή συνεργάτης του δημάρχου Φαρσάλων με πολύπλευρο έργο στον Δήμο Φαρσάλων.

Τα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν εγκρίσεις μελετών διαφόρων έργων, λειτουργίας παιδικών χαρών, διοργανώσεις εορτών και φιλοξενίες διαφόρων αποστολών που θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις στα Φάρσαλα.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1