ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η "Φλόγα της Αγάπης" στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 22:08

Οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, στην προσπάθειά τους να διαδώσουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνουν κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό τη μεταλαμπάδευση του μηνύματος της προσφοράς αίματος, προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Για 15η συνεχή χρονιά η "Φλόγα της Αγάπης" περιδιαβαίνει όλη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Με κεντρικό σύνθημα "Ακολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς" οι λαμπαδηδρόμοι θα τρέξουν συμβολικά στην πόλη των Φαρσάλων κρατώντας τη δάδα της αγάπης και της εθελοντικής προσφοράς, μεταφέροντάς την σ' όλη την πόλη.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος και φυσικά η προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών.

Τα Φάρσαλα θα υποδεχτούν τη "Φλόγα της Αγάπης" την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, στο πλαίσιο της 12ης Γιορτής Χαλβάς.

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων ανακοίνωσε ότι "όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία θα ενημερωθούν από το facebook του συλλόγου.

Η συγκέντρωση των παιδιών, προσκόπων, οδηγών και άλλων δρομέων θα γίνει στις 6 μ.μ. στη Σκεπαστή Αγορά της πόλης, όπου θα δοθούν μπλουζάκια σ' όλους καθώς και δάδες για τη μεταφορά της φλόγας.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1