ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το Make A Wish αναζητεί εθελοντές

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 17:00

Οι εκπρόσωποι του «Make A Wish» θα βρίσκονται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στη Λάρισα (ξενοδοχείο Διόνυσος), για να ενημερώσουν τους νέους εθελοντές που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), σχετικά με το έργο και τον τρόπο λειτουργίας του.


Το Make A Wish είναι ένας φιλανθρωπικός, μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως 18 χρονών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας το 1996 και μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει περισσότερες από 1.700 μαγικές Ευχές παιδιών, με τη βοήθεια των εθελοντών του.
Eνα παιδί μπορεί να ευχηθεί να γίνει πειρατής ή πριγκίπισσα, να συναντήσει τον αγαπημένο του ήρωα, να αποκτήσει αυτό που ονειρεύεται, να πάει εκεί που η καρδιά του ποθεί ή να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, ο Οργανισμός προσφέρει στα παιδιά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, που σκοπό έχουν να τα ενδυναμώσουν και να ενισχύσουν τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.
Οι εθελοντές είναι η ραχοκοκαλιά του οργανισμού. Προσφέρουν τον χρόνο, το ταλέντο και την εμπειρία τους μα, πάνω από όλα την αγάπη τους και την ψυχή τους, για να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες, χαρίζοντάς τους και πάλι την πίστη πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ακόμη και το όνειρό τους να γίνουν καλά! Η “ανταμοιβή” τους είναι οι μοναδικές εμπειρίες και οι δυνατές συγκινήσεις που θα ζήσουν καθώς και τα χαμόγελα ευτυχίας στα παιδικά προσωπάκια.
Για δηλώσεις συμμετοχής: Κατερίνα Ζαγοράκη: 210- 9637660 (εσωτερικό 104), volunteers@makeawish.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass