ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 1η ΣΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑ

Οι Eνοπλες Δυνάμεις γιορτάζουν στις 21 Νοεμβρίου

Δημοσίευση: 11 Νοε 2017 15:34

Ημερίδες, μουσική εκδήλωση, έκθεση φωτογραφίας και επετειακή ομιλία, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το φετινό πρόγραμμα των τετραήμερων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων την 21η Νοεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από κοινού, από την 1η Στρατιά και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας. Η 21η Νοεμβρίου όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές είναι «ημέρα καθιερωμένη από αιώνων στην ευλαβή μνήμη των Εισοδίων της Θεοτόκου που ήταν πάντοτε προστάτης και οδηγός και κατεύθυνε τις σκέψεις και τις πράξεις, τους ηρωισμούς και τα κατορθώματα των Ελλήνων πολεμιστών στη στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα.

Με αυτή τη βεβαιότητα και πίστη μεγαλούργησαν στα πεδία των μαχών «για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την ελευθερία». Ημέρα γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, ημέρα γιορτής για τα στρατευμένα νιάτα του λαού μας, για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Τιμούμε σήμερα όλους εκείνους, που με το αίμα τους και την αγάπη προς την πατρίδα, εξασφάλισαν την ελευθερία και την ανεξαρτησία της χώρας μας. Τιμούμε τους αγώνες των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες έγραψαν χρυσές σελίδες δόξας, στη διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας μας».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 10:00, η μερίδα με θέμα «Εφεδρεία και Εθνοφυλακή προβολή στο Μέλλον» Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 10:00, εκδήλωση Βρεφονηπιακού Σταθμού «Τα παιδιά ενημερώνονται και Δημιουργούν» στη ΛΑΦ Λάρισας. Στις 13:00 επετειακή ομιλία στο αμφιθέατρο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ. Στις 20:30 μουσική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 10:00, επίσημος εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στον ΙΜΝ Αγ. Αχιλλίου και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

Στις 11:15 εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας «Δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων» στη ΛΑΦ Λάρισας (η έκθεση θα διαρκέσει από 20 έως 27 Νοεμβρίου).

Στις 11:30 επίδειξη Διμοιρίας της ΣΜΥ, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Τέλος, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 10:30 ημερίδα με θέμα «Εργαλεία Διοικήσεως στη Σύγχρονη Μορφή των Ενόπλων Δυνάμεων» στο αμφιθέατρο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass