ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ 4ο ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ

Σε ρυθμούς προσυνεδρίου κινείται η ΝΔ

* Χρ. Καπετάνος: Ανοιχτές διαδικασίες, ανοιχτή πρόσκληση

Δημοσίευση: 12 Νοε 2017 22:22

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της ΝΔ για τη διεξαγωγή του 5ου Προσυνεδρίου του κόμματος στη Λάρισα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου (στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ), το οποίο θα έχει πανελλαδική -και όχι μόνο πανθεσσαλική- διάσταση και στο οποίο θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως έχει γράψει η «Ε» τίτλος του προσυνεδρίου είναι: «Για τους Αγρότες και την Ανάπτυξη στην Περιφέρεια», ενώ τρεις θα είναι οι θεματικές ενότητες-στρογγυλές τράπεζες που θα περιλαμβάνει αυτό. Η πρώτη θα αφορά στον πρωτογενή τομέα, με βασική ομιλήτρια τη βουλευτή Σερρών, τομεάρχη Αγροτικού Φ. Αραμπατζή, η δεύτερη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με ομιλητή τον βουλευτή Αθήνας, τομεάρχη Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και η τρίτη στον τομέα των υποδομών, με βασικό εισηγητή τον αντίστοιχο τομεάρχη, βουλευτή Σερρών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Στο πλαίσιο της σχετικής προετοιμασίας, αύριο Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου της αναπλ. εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. κας Σοφίας Ζαχαράκη και των προέδρων των 4 ΝΟ.Δ.Ε. της Θεσσαλίας, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας (Κουμουνδούρου 24).

Την Τρίτη θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνος, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ την ίδια μέρα στην Πειραιώς θα πραγματοποιηθεί ευρεία κομματική σύσκεψη για το Αγροτικό, παρουσία της κ. Αραμπατζή, των αναπληρωτών τομεαρχών κ.κ. Στύλιου (βουλευτή Άρτας), Αντωνιάδη (βουλευτή Φλώρινας) και του γραμματέα Αγροτικού Κ. Μπαγινέτα και στην οποία θα παραστούν πολλοί γαλάζιοι συνεταιριστές και στελέχη αγροτικών φορέων του κάμπου.  

ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μιλώντας στην «Ε» για το προσυνέδριο, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος δήλωσε: Η Θεσσαλία και ειδικότερα η Λάρισα θα υποδεχτεί για 2η φορά μέσα σε 4 μήνες τον αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, δείγμα της σημασίας που δείχνει η Ν.Δ. στην Περιφέρειά μας, ως κινητήριο μοχλό της οικονομίας μας. Στο πλαίσιο αυτά, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. θα βρίσκεται στη Λάρισα στις 18 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ το μεσημέρι του Σαββάτου, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη της Παράταξης προκειμένου να αναδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να δώσουν ώθηση στην Πατρίδα μας. Ο πρωτογενής τομέας γεωργία-κτηνοτροφία, οι Υποδομές και η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα αποτελέσουν το τρίπτυχο της συζήτησης για την ανάπτυξη της υπαίθρου, στη χώρα μας. Η Ν.Δ. ξετυλίγει το πρόγραμμά της για τους τομείς αυτούς, συνδιαλέγεται με την τοπική κοινωνία και αφουγκράζεται όλους τους φορείς και τους πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας. Το 5ο Προσυνέδριό μας, που γίνεται στη Λάρισα έχει χαρακτήρα πανελλαδικό σε ό,τι αφορά στους 3 τομείς δράσης που εμπεριέχει, θα υπάρξει διάλογος με φορείς και ερωτηματολόγιο που θα σταλεί σε χιλιάδες πολίτες από τη Ν.Δ. προκειμένου να εκφράσουν τη γνώμη τους. Ανοιχτές διαδικασίες, ανοιχτές πόρτες, ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι πιστεύουν ότι η Ν.Δ. αποτελεί τη μοναδική σοβαρή επιλογή για την Ελλάδα της δύναμης, της θέλησης και της προόδου».

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass