ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΦΥΛΑΚΩΝ

Αναγκαίες οι προσλήψεις προσωπικού

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 16:29

Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τους εκπροσώπους της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Λάρισας, Κ. Δοβλατανιώτη και Χ. Ντρίγκα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «το ζήτημα που έχει προκύψει από την έλλειψη προσωπικού και την ανάληψη νέων καθηκόντων εντός του ιδρύματος, το οποίο σε συνδυασμό με τη μείωση των οργανικών θέσεων που είχε ψηφιστεί από προηγούμενες κυβερνήσεις δημιουργεί πρόβλημα στην καταβολή των προβλεπόμενων ημερησίων αναπαύσεων».

Ο κ. Παπαδόπουλος από τη μεριά του ανέφερε ότι «η μείωση των οργανικών θέσεων δεσμεύει τα χέρια της κυβέρνησης καθώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν προσλήψεις με υπέρβαση των οργανικών θέσεων» τονίζοντας ότι «το ζήτημα θα τεθεί αρμοδίως στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Ασφάλειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Η εργασιακή αρμονία αλλά και η ασφάλεια των εργαζομένων σε επαγγέλματα ειδικών περιστάσεων όπως οι εξωτερικοί φρουροί φυλακών, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την καλύτερη λειτουργία τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass