ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Λαρισαίοι «booker» στην ιστοσελίδα «EL12.NET»

•Eνας πρώην αστυνομικός, που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., εισέπραττε το μεγαλύτερο ποσοστό των κερδών •Μέσα σε ένα τρίμηνο δεκατρείς Λαρισαίοι παίκτες στοιχημάτισαν περισσότερα από 134.000 ευρώ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 22:00

Για «παράνομο στοιχηματισμό στο διαδίκτυο», που αφορούσε σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας δύο άνεργοι ηλικίας 41 και 32 ετών.


Οι δυο Λαρισαίοι συλληφθέντες, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι αυτοί που λειτουργούσαν ως πράκτορες («booker») και εισπράττοντας χρήματα από άλλους Λαρισαίους - παίκτες, στοιχημάτιζαν στην παράνομη ιστοσελίδα «EL12.NET» στο διαδίκτυο.
Μέσα σε ένα τρίμηνο, δεκατρείς Λαρισαίοι παίκτες στοιχημάτισαν περισσότερα από 134.000 ευρώ. Ο 41χρονος Λαρισαίος ήταν αυτός που εισέπραττε το 30% των κερδών, αποδίδοντας το υπόλοιπο 70% των κερδών σε δύο κύριους διαχειριστές της ιστοσελίδας, σε έναν 38χρονο και έναν 48χρονο, οι οποίοι αναζητούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 48χρονος είναι πρώην αστυνομικός.
Οι δύο Λαρισαίοι συνελήφθησαν έξω από τα διαμερίσματά τους, καθώς η δράση τους παρακολουθούνταν από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ από την έρευνα στα σπίτια τους βρέθηκε μεγάλος αριθμός ιδιόχειρων σημειώσεων που αφορούσε στον παράνομο στοιχηματισμό.
 Με αφορμή τη σύλληψη των δύο Λαρισαίων «για παράνομο στοιχηματισμό στο διαδίκτυο, σχετικά με την έκβαση αθλητικών γεγονότων» από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι «από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους απέκτησε ειδικό λογαριασμό χρήστη σε παράνομη ιστοσελίδα στοιχηματισμού από δύο ημεδαπούς διαχειριστές της, ηλικίας 38 και 48 ετών, οι οποίοι αναζητούνται.
Στη συνέχεια, ο 41χρονος χορήγησε πρόσβαση στην ιστοσελίδα σε άλλους δεκατρείς χρήστες – παίκτες, προκειμένου να προβαίνουν, μέσω αυτής, σε παράνομο στοιχηματισμό επί αθλητικών γεγονότων, παραλαμβάνοντας από αυτούς τα χρηματικά ποσά που επιθυμούσαν να στοιχηματίσουν.
Όπως εξακριβώθηκε οι παίκτες κατά το χρονικό διάστημα από 03-09-2017 έως και 04-12-2017 στοιχημάτισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 134.036,8 ευρώ, ενώ από τα κέρδη ένα μέρος κρατούσε ο 41χρονος και το υπόλοιπο μοιράζονταν οι δύο διαχειριστές της ιστοσελίδας.
Επιπρόσθετα, συνελήφθη ένας 32χρονος χρήστης – παίκτης, ο οποίος στοιχημάτιζε παράνομα, τόσο για τον ίδιο όσο και για λογαριασμό άλλων παικτών, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων σχετικά με την παράνομη δραστηριότητά τους, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.700 ευρώ» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass