ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ

Προφυλακίσθηκε ο πρώην αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2017 22:26

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 60χρονος πρώην αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Ο συνταξιούχος σήμερα αστυνομικός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας μετά από καταγγελίες ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο αστυνομικός πριν συνταξιοδοτηθεί το 2010 που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Λάρισας, εκμεταλλευόταν τη θέση των δύο ανήλικων κοριτσιών – ηλικίας τότε 14 και 15 ετών - επιτυγχάνοντας έτσι να έχει ερωτικές επαφές μαζί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» ο συλληφθείς, με τη μια ανήλικη είχε ερωτικές επαφές, τη διετία από το 2001 έως το 2003, ενώ με την αδελφή της είχε ερωτικές σχέσεις τη διετία από το 2006 έως το 2008.
Όπως καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, ο Λαρισαίος πρώην αστυνομικός εκμεταλλεύθηκε την οικονομική κατάσταση της μιας ανήλικης και δίνοντάς της χρήματα κατάφερνε να έχει μαζί της σεξουαλικές επαφές. Το ίδιο κατάφερε και με την αδελφή της, προσφέροντας το σπίτι του για να ικανοποιεί η ανήλικη με εχεμύθεια δικές της επιθυμίες.  Η υπόθεση καταγγέλθηκε πρόσφατα, αρκετά χρόνια δηλαδή μετά τις ασελγείς πράξεις, ωστόσο μετά από έλεγχο στο σπίτι του πρώην αστυνομικού βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ετσι και συνελήφθη ο 60χρονος, ενώ, εκτός από τις κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, κατασχέθηκε και ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας θα συνεχισθεί προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα αλλά και η ηλικία ενός ακόμη κοριτσιού που περιλαμβάνεται στο φωτογραφικό υλικό που κατασχέθηκε από το σπίτι του πρώην αρχιφύλακα.
Ο 60χρονος, που κρατούνταν αυτές τις ημέρες μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και μετά την απολογία του αποφασίσθηκε η προφυλάκισή του.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass