Με λουκουμάδες και ευχές γιόρτασε χθες η «Ελευθερία»

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 14:00

Μέρα γιορτής η χθεσινή για την εφημερίδα. Η «Ελευθερία» γιόρτασε τα γενέθλια των 95 χρόνων της και την ονομαστική της εορτή, υποδεχόμενη τους αναγνώστες και φίλους της, προσφέροντας ζεστούς λουκουμάδες.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα τα γραφεία της οδού Παπασταύρου κατακλύστηκαν από συμπολίτες που έσπευσαν να ευχηθούν στη διεύθυνση και το προσωπικό της εφημερίδας. Ζεστές αγκαλιές, θερμές χειραψίες και ευχές καρδιάς από τον κόσμο της Λάρισας, που για δεκαετίες τώρα στηρίζει την εφημερίδα σε κάθε της βήμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε», κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος, και το προσωπικό του Δημοσιογραφικού Οργανισμού δέχτηκαν τις ευχές των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, φορέων, συλλόγων, επιχειρηματιών και φυσικά των αναγνωστών.

Μεταξύ άλλων στα γραφεία της «Ε» βρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, οι βουλευτές της ΔΗΣΥ κ. Ανδρέας Λοβέρδος, Κώστας Μπαργιώτας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, της Ένωσης Κεντρώων κ. Μ. Γεωργιάδης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Παύλος Χρηστίδης, ο γραμματέας ΝΕ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βαγγέλης Γιαννούλας, τα μέλη της ΚΕ ΠΑΣΟΚ Στ. Τσιάκαλος και Κώστας Σάββας, οι δήμαρχοι Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης και Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Δημήτρης Κοτσιάφτης, ο αστυνομικός διευθυντής Γ. Αγάκος, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη με μέλη του νέου ΔΣ, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση» κ. Δημ. Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής και τα μέλη της «Νέας Επιμελητηριακής Δράσης» Δ. Αδάμ, Ι. Τόλιου, Γ. Ακριβούλης, Γ. Δημοβέλης και Μ. Μανουάχ (εκπροσωπώντας και την Ένωση Παλαιών Προσκόπων), ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας Αιμίλιος Νταγιάννης, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας αρχιπύραρχος Αχιλλέας Τζουβάρας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας πύραρχος Ιωάννης Ράπτης με τον υποδιοικητή αντιπύραρχο Ν. Μητσογιάννη, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λάρισας κ. Πάνος Σάπκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και η γραμματέας Ελένη Λιάγκουρα, ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Βασίλης Πινακάς, ο σύμβουλος διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κ. Βαγγέλης Ροδόπουλος, αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, ο πρόεδρος του ΝΟΛ κ. Δημήτρης Κορδίστας, η διευθύντρια του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας κ. Φανή Καλοκαιρινού με την πρόεδρο του συλλόγου του μουσείου κ. Εύη Παπαχατζοπούλου, ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Λάρισας «Ο Αγιος Αχίλλιος», ο Σύλλογος Κερκυραίων Λάρισας, οι Φίλες της Αγάπης, οι μαθήτριες του Εθνικού Ορφανοτροφείου και μετέπειτα Κέντρου Παιδικής Μέριμνας, μέλη του ΔΣ του Σοροπτιμιστικού Ομίλου, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ   Ν.Δ. Λάρισας κ. Βασίλης Μπατζηλιώτης, ο πρώην πρόεδρος ΓΕΧΑ κ. Θ. Τέλιος, μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΔΕΗ Λάρισας, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μιχ. Σακελλαρίου, ο Σύλλογος Γριζανιτών Λάρισας, οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΛ Τάκης Παραφέστας και Γιάννης Αλεξούλης, ο περιφερειακός διευθυντής της Eurobank κ. Μαντάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Λάρισα» Ντίνος Διαμάντος, η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ζιαζιά, ο πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γιαννούλας, ο επιχειρηματίας Γιώργος Πλίτσης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αυτιστικών Ατόμων ν. Λάρισας, ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας κ.ά.

Τους λουκουμάδες, που κυριολεκτικά έγιναν ανάρπαστοι, παρασκεύασε και προσέφερε το εργαστήριο Χαλβαδοποιίας «Το Κάτι Άλλο» του κ. Τάτσιου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass