ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Νέα δημοτική κίνηση στον Δήμο Τυρνάβου

* Ποιοι 22 από Τύρναβο και Αμπελώνα υπογράφουν την πρώτη ανακοίνωση-πρόσκληση της κίνησης

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2018 22:14

Νέα δημοτική κίνηση με στόχο τη συμμετοχή στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Τυρνάβου ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ομάδα 22 νέων επαγγελματιών από τον Τύρναβο και τον Αμπελώνα. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες του Δήμου για συμμετοχή στον σχηματισμό μιας μεγάλης δημοτικής παράταξης που θα επιτύχει την πολιτική αλλαγή στον Δήμο.

«Σε μια εποχή δύσκολη με πολλά και ποικίλα προβλήματα, μια εποχή κρίσης και μαρασμού η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και να οδηγήσει τον τόπο σε ένα καλύτερο αύριο, με συναίσθηση ευθύνης απέναντι στον τόπο που αγαπάμε απευθύνουμε σήμερα ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημότες του Δήμου Τυρνάβου για τη δημιουργία μιας νέας αυτοδιοικητικής κίνησης που θα οδηγήσει τον δήμο μας σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και δημιουργίας με άξονες την πίστη μας στην ενότητα και τη συνεργασία, την ανανέωση και τη δημιουργία και τη διάθεση προσφοράς μακριά από μικροκομματισμούς, διχαστικές κραυγές και φανατισμούς, ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια» τονίζεται στην πρόσκληση που καταλήγει:

«Δηλώνουμε παρόντες στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο μας. Όλοι μαζί σε μια μεγάλη παράταξη που θα ενώνει και θα εμπνέει. Όλοι μαζί για το αύριο του τόπου και των παιδιών μας».

Η νέα κίνηση είναι αποτέλεσμα έντονων διεργασιών και συζητήσεων καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς στον χώρο της κεντροδεξιάς όπως διαφαίνεται και από τους υπογράφοντες, οι οποίοι πάντως δηλώνουν σε όλους τους τόνους την πρόθεσή τους να κινηθούν σε ένα περισσότερο ανεξάρτητο σχήμα με τη συμμετοχή και άλλων συμπολιτών από άλλους πολιτικούς χώρους, όπως προκύπτει ως αναγκαιότητα στην Αυτοδιοίκηση. Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται ότι θα δοθεί απάντηση στον κατακερματισμό του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, που εκφράζεται στις παρατάξεις των Θανάση Νασίκα και Στέλιου Ροντούλη, με την ενοποίηση των δυνάμεων και τη διεύρυνσή τους.

Με την ανακοίνωση τα μέλη της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη συμμετοχή δημοτών με τις ίδιες αγωνίες από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα προκειμένου να προχωρήσουν στη σύνταξη της ιδρυτικής διακήρυξης και σε εύλογο χρόνο, όπως οι ίδιοι σημειώνουν, στην επιλογή του επικεφαλής, που θα οδηγήσει την κίνηση στις επόμενες εκλογές.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

Όσον αφορά στα πρώτα μέλη της κίνησης που υπογράφουν και την ανακοίνωση – πρόσκληση συμπεριλαμβάνονται ο αναπληρωτής γραμματέας Αγροτικού Θεσσαλίας της Ν.Δ. και υπεύθυνος του τομέα Κτηνοτροφίας του κόμματος Γιάννης Κόκουρας, οι πρώην πρόεδροι της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου Ανδρέας Καλακαλάς και Δημ. Χασιώτης, ο πρόεδρος της ΔΚΜ Χρ. Παληός και ο δημοτικός σύμβουλος Αμπελώνα με το ψηφοδέλτιο της Τασίας Ψύρρα (νυν Αθ. Νασίκα) Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά την ανακοίνωση – πρόσκληση υπογράφουν οι:

1) Αγγέλης Βασίλειος του Παναγιώτη

2) Αλεξανδρής Κων/νος του Ιωάννη

3) Αλεξανδρής Χριστόφορος του Ιωάννη

4) Γιαννόπουλος Ανδρέας του Ιωάννη

5) Ζιάγκας Κων/νος του Μιχαήλ

6) Ζιωγάκης Αλέξανδρος του Βασιλείου

7) Καλακαλάς Ανδρέας του Ιωάννη

8) Κατσαρού Φωτεινή του Παύλου

9) Κόκουρας Ιωάννης του Στεργίου

10) Μαλίτας Πέτρος του Αθανασίου

11) Μάμμος Χρήστος του Γεωργίου

12) Μανδηλάς Λάσκαρης του Βασιλείου

13) Μπρέζας Ανδρέας του Βασιλείου

14) Ντόκος Δημήτριος του Στεργίου

15) Παληός Χρήστος του Μιχαήλ

16) Πατσή Κωνσταντινιά του Σωτηρίου

17) Σακούτσιος Γιώργος του Ιωάννη

18) Σαλτζίδης Δημήτριος του Χρήστου

19) Συκιώτη Κατερίνα του Βασιλείου

20) Τζιούφας Σωτήρης του Δημητρίου

21) Τσιτσιρίγκος Χρήστος του Γεωργίου

22) Χασιώτης Δημήτριος του Ιωάννη-Ζήση

Του Δημ. Κατσανάκη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass