Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Κ. ΓΚΟΥΜΑ

Αχελώος διά μέσου «Σκουριών» - «Ελληνικού»

Δημοσίευση: 12 Απρ 2018 16:24

Τη δική του απάντηση σε όσα υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ και πρ. διευθυντής της ΔΕΒ Κώστας Γκούμας για τον Αχελώο στην τελευταία παρέμβασή του δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με χθεσινή ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει:

«Φυσικά και δεν πρόκειται να στείλουμε τον κ. Γκούμα «στα τσακίδια». Τι στο καλό, τόση απεγνωσμένη προσπάθεια καταβάλει να κρατάει στην επικαιρότητα «τον Αχελώο»…

Υπάρχει κίνδυνος να διαμαρτυρηθεί ο ίδιος «ο Αχελώος» αν τον ξεχάσει, έστω και για λίγο. Γιατί όλοι οι άλλοι που για 40 χρόνια τον «ζάλισαν» και μαζί με αυτόν και τους Θεσσαλούς με τις παλινωδίες τους, μάλλον  αφήνουν αδιάφορο τον ποταμό. Εκτός και αν ο κ. Γκούμας καταφέρει να ξεσηκώσει κίνημα «Αχεωλολογίας» ,όπως διαφαίνεται με τις επισημάνσεις του.

Γι’  αυτό και αποφάσισε να πάει βόλτα τον Αχελώο, διαμέσου των Σκουριών και του Ελληνικού. Για να δείξει ,όπως εκτιμά, ότι για όλα φταίει… ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και για να αποδείξει ταυτόχρονα ότι τα παθιασμένα κροκοδείλια δάκρυα που ρίχνει για τον δεκαετίες βασανισμένο ποταμό, μάλλον έχουν αιτία το γεγονός ότι η χώρα αλλά και η Θεσσαλία αλλάζουν σελίδα.

Για ένα διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο από αυτό που έχει στο μυαλό του ο κ. Γκούμας. Διαφορετικό από αυτό που τόσες ζημιές προκάλεσε διαχρονικά στη Θεσσαλία. Όπως διαφορετική είναι και η συνολική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, από αυτή που φαντασιώνεται και προβάλει με σοβαροφανή στοιχειοθεσία ο κ. Γκούμας , ανακατεύοντας «τσάγαλα με γιαούρτι».

Φυσικά και δεν πρόκειται να επιχειρήσουμε να αντιπαρατεθούμε μαζί του στα όσα τρανταχτά εμπνέεται και αποκαλύπτει για «τις ιδεολογικές εμμονές, τους τακτικισμούς και την ανευθυνότητα των κυβερνώντων». Είναι προφανές ότι δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας  και της συγκριτικής αξιολόγησης πολιτικών. Γιατί αν είχε, θα έπρεπε να είχε ανησυχήσει από χρόνια για τις αιτίες και τις πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα και τη Θεσσαλία στα τραγικά οικονομικά , κοινωνικά  και περιβαλλοντικά αδιέξοδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass