ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «Η ΑΡΓΙΣΣΑ»

Τιμήθηκε η Ζωοδόχος Πηγή στα Δέντρα

Δημοσίευση: 15 Απρ 2018 22:07

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Με σεβασμό στην τοπική παράδοση ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Δένδρων «Η Άργισσα» γιόρτασε ανήμερα της γιορτής τη Ζωοδόχο Πηγή, προχθές Παρασκευή, στο γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου. Αρχικά πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Θεία λειτουργία και αρτοκλασία προεξάρχοντος του πατρός Αγγέλου ο οποίος χαίρει την εκτίμηση και τον σεβασμό των κατοίκων του χωριού.


 Στη συνέχεια ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι όπου και εμφανίστηκε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου. Μιλώντας στην εκδήλωση ο δραστήριος πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Νίκος Tσομπανάκης, ευχαρίστησε όλους τους συνδημότες για τη στήριξή τους με αποτέλεσμα να μπορέσει να υλοποιηθεί το σχέδιο του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου για την αναβίωση ενός εθίμου που πραγματοποιούνταν για πολλά χρόνια στα Δένδρα. Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του δημάρχου κ. Παναγιώτη Σαρχώση η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φανή Μπίλιου και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής ο οποίος και εκείνος με τη σειρά συνεχάρη το σύλλογο για τη διοργάνωση.
Στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο τ. πρόεδρος της Κοινότητας Δένδρων κ. Αντώνης Μπαντραλέξης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Δένδρων κ. Χρήστος Τασιούλας, τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής κ. Μπαλογιάννης Νικολαος, κ. Σιούλας Χρήστος και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass