Εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λάρισας και Συκουριου

Δημοσίευση: 15 Απρ 2018 15:30

Γενική Συνέλευση την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 9:00 π.μ. στo Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44) συγκαλεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Εκλογή προέδρου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής επιτροπής, ανάγνωση έκθεσης πεπραγμένων και έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής, έγκριση απολογισμού έτους 2017 και προϋπολογισμού έτους 2018, έκτακτη οικονομική εισφορά και θέματα που θα τεθούν από τα μέλη. Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι το πιθανότερο), η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την επόμενη Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στον ίδιο χώρο και χρόνο και με αυτά τα θέματα. Για να παραστεί μέλος στη Γενική Συνέλευση πρέπει να έχει απαραίτητα μαζί του την άδεια κυνηγίου περιόδου 2017-2018 και την αστυνομική ταυτότητα.

ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Εξάλλου το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Συκουρίου προσκαλεί τα μέλη στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου στα γραφεία του Συλλόγου και ώρα 11 π.μ. Θα συζητηθούν ή θα παρθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: Έγκριση προϋπολογισμού και απολογισμού, έκθεση ελέγχου Ελεγκτικής Επιτροπής, αρχαιρεσίες και εκλογή νέου Δ.Σ., έκτακτη εισφορά υπέρ ομοσπονδίας και υπέρ Ομοσπονδίας και υπέρ Κυνηγετικού συλλόγου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 29 Απριλίου στην ίδια αίθουσα και την ίδια ώρα. Για δηλώσεις υποψηφιότητας το γραφείο θα είναι ανοιχτό έως την Πέμπτη 19/04/2018. Το γραφείο θα λειτουργεί απόγευμα 7-9 μ. μ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass