ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΒΟΛΟΥ

Υπέκυψε ο 26χρονος διανομέας καφέ

* Πατέρας ενός αβάπτιστου παιδιού τραυματίσθηκε οδηγώντας μηχανάκι ενώ εκτελούσε παραγγελία

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2018 21:02
Ο Θωμάς Τσελίκας Ο Θωμάς Τσελίκας

Έχασε τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 26χρονος Θωμάς Τσελίκας. Ο 26χρονος, πατέρας ενός αβάπτιστου παιδιού, νωρίς χθες το απόγευμα υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από εξαήμερη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 26χρονος τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα – όπως δυστυχώς εξελίχθηκαν τα πράγματα - που είχε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, στη διασταύρωση της Βόλου με τη Λεωφόρο Καραμανλή, ενώ εκτελούσε παραγγελία σε αλυσίδα καφέ όπου εργαζόταν.

Ο 26χρονος τραυματίσθηκε σοβαρά όταν το μηχανάκι που οδηγούσε και ενώ κινούνταν στην οδό Βόλου με κατεύθυνση προς την έξοδο της πόλης, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος από την Πτολεμαΐδα ο οποίος κινούνταν στην παλιά εθνική (Λεωφόρος Καραμανλή) και στο ρεύμα προς Αθήνα (φωτ.).

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ όπου τελικά, χθες, υπέκυψε στα τραύματά του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στις 11.30 σήμερα το πρωί από τον ιερό ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο της Λάρισας, ενώ η σορός του εκλιπόντος, για το στερνό αντίο, θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11 το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος είναι ο δεύτερος μοτοσικλετιστής - διανομέας καφέ που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα, ενόσω εργαζόταν. Προηγήθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα στην οδό Καρδίτσης, στις 30/5/2017 όταν έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος διανομέας καφέ.

ΕΚΛ

Με αφορμή τον θάνατο του 26χρονου, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «ο τραγικός θάνατος, άλλου ένα εργαζόμενου - διανομέα σε καφέ της Λάρισας, σε τροχαίο την ώρα της δουλειάς, αναδεικνύει την εντατικοποίηση που επιβάλλουν οι εργοδότες και τους κινδύνους για τη ζωή τους ή τη σωματική ακεραιότητα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και σ’ αυτόν τον κλάδο, οι οποίοι εργάζονται σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες, χωρίς μέτρα ασφάλειας, κάτω από την ανάγκη της επιβίωσης και τον φόβο της απόλυσης, με άθλιους μισθούς.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου και καλεί όλους τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς να μην αποδέχονται μπροστά στην ανάγκη του μεροκάματου για την επιβίωση, να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η προστασία της ζωής τους. Συσπειρωμένοι στα σωματεία τους να διεκδικούν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, γιατί η ζωή μας είναι πολύτιμη και δεν τη θυσιάζουμε για τα κέρδη των επιχειρηματιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass