Συνεργασία Μπρούζα – Σαρχώση

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2018 22:12

Επίσκεψη ουσίας και όχι απλά εθιμοτυπική πραγματοποίησε ο νέος διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού Λάρισας, πύραρχος Ζήσης Μπρούζας, στον δήμαρχο Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα πυροπροστασίας ενώ επισημάνθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο κ. Μπρούζας είναι από τα πλέον αξιόλογα ανώτατα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της χώρας. Είναι γνώστης των ιδιαιτεροτήτων του νομού Λάρισας αλλά και ευρύτερα, ειδικά στους ευαίσθητους καλοκαιρινούς μήνες και σίγουρα η πολύτιμη αυτή εμπειρία του μαζί με τα στελέχη του σώματος θα αποτρέψουν ή και θα επέμβουν έγκαιρα με την παρουσία τους σε εστίες φωτιάς πριν αυτές πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Τυρνάβου φαινομενικά για όσους δεν γνωρίζουν είναι μόνο ένας πεδινός Δήμος. Αυτό δεν είναι ακριβές αφού ο Δήμος Τυρνάβου εκτείνεται από τα χαμηλά βουνά του Δαμασίου, της Πέρα Χώρας, τα όρια του Δομένικου και της Μελούνας και με τα όρια του νομού Τρικάλων, με υψόμετρα που ξεπερνούν εκεί τα 800 μέτρα, μέχρι τις κορυφογραμμές του Κάτω Ολύμπου με ανώτερο υψόμετρο τη δεύτερη κορυφή του Κάτω Ολύμπου, το Γκουνταμάνι στα 1.419 μέτρα πάνω από τη θάλασσα.

Τέλος, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ευχήθηκε στον κ. Ζήση Μπρούζα καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass