Το «αυγό του φιδιού» εκκολάπτει η συμπεριφορά Παπαδημόπουλου

Η Οικολογική Θεσσαλία καταδικάζει

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 16:21

Τη συμπεριφορά του Δημ. Παπαδημόπουλου καταδικάζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Οικολογική Θεσσαλία» στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Οικολογική Θεσσαλία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη ρατσιστική συμπεριφορά που επέδειξε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Δημήτρης Παπαδημόπουλος, κατά τη χθεσινή του διένεξη με εργαζόμενους στην ανακατασκευή οδοστρώματος στη Λάρισα.  Ανάλογες ρατσιστικές συμπεριφορές συμβάλλουν στην ταχεία εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού» και είναι, σαφώς, απαράδεκτες και σε καμία περίπτωση, βεβαίως, δεν συνάδουν με τον αυτοπροσδιορισμό του Χριστιανού Ορθόδοξου, που φέρεται να επικαλέστηκε, για το θέμα, ο Δ. Παπαδημόπουλος, καθόσον, αυτό, αν μη τι άλλο, καμία σχέση δεν έχει με την υπέρτατη Χριστιανική αξία του «Αγαπάτε Αλλήλους». Χαιρόμαστε που, έστω και αργά, (4 χρόνια μετά !) ο κος Αγοραστός ανακαλύπτει τις απόψεις του «συνεργάτη» του και επιδοκιμάζουμε την άμεση αντίδραση του, αρκεί, αυτή η στάση του, να μην είναι «αλά καρτ» και να μην έχει προσωπικά κίνητρα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass