«Ζητούν κατανόηση όταν απαιτείται ουσιαστική βοήθεια»

* Ο Μ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 15:36

Μια μέρα μετά την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, ο κ. Μάριος Ξηρομερίτης επανέρχεται και εγκαλεί τη δημοτική αρχή, η οποία ζητά κατανόηση από τους καταστηματάρχες την ώρα που εκείνοι έχουν ανάγκη ουσιαστικής βοήθειας και αναζητούν τρόπο σωτηρίας…

Ο κ. Ξηρομερίτης αναφέρει: «Όταν ο τζίρος των καταστημάτων διαρκώς μειώνεται, τα έξοδα των ελεύθερων επαγγελματιών τρέχουν και η πραγματική οικονομία πιέζει τα νοικοκυριά συμπαρασύροντας τους εμπόρους και τα καταστήματα, τότε η κατάσταση από οριακή γίνεται απελπιστική. Νομίζω ότι ο Δήμαρχος έχει λάθος αντίληψη για τη διαβούλευση σε σχέση με την πραγματική οικονομία.

Όταν ο άνθρωπος πνίγεται, δεν προσπαθείς να συζητήσεις μαζί του τις αιτίες αλλά προσπαθείς να τον σώσεις. Σήμερα στον Δήμο Λαρισαίων αντί να τείνουμε χείρα βοηθείας στους δοκιμαζόμενους ελεύθερους επαγγελματίες ο Δήμαρχός μας τους ζητά να κάνουν υπομονή ενώ ματώνουν καθημερινά και τα λουκέτα έχουν ξεπεράσει όλα τα ετήσια ρεκόρ.

Όχι κύριε Δήμαρχε, είναι λάθος να κλείνεις όλο το κέντρο ταυτόχρονα γιατί με αυτόν τον τρόπο εξαφανίζεις και τη μικρή εμπορική κίνηση που υπάρχει τα τελευταία έτη, η οποία έχει συνεχώς φθίνουσα πορεία .

Δεν μπορείς να ζητάς υπομονή από αυτόν που πασχίζει με τις προσφορές και τις εκπτώσεις να πάρει μια οικονομική ανάσα ενώ εσύ με τις αποφάσεις ,τις πράξεις και τα κακώς συντονισμένα έργα να του στερείς την τελευταία ελπίδα να σταθεί στα πόδια του και να μη βάλει λουκέτο.

Ουσιαστικά επειδή 4 χρόνια δεν έγιναν όσα έπρεπε, δεν μπορεί τον λάθος προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής να τον πληρώσουν ρεαλιστικά οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Είμαι σίγουρος ότι μετά το πέρας των έργων θα προσπαθείτε να στεφθείτε με δάφνες ωραιοποιώντας την εικόνα όπως συνηθίζετε, αδιαφορώντας για τα χρέη που θα έχουν φορτωθεί όλοι οι ζημιωμένοι βιοπαλαιστές, βιοποριστές στο κέντρο του Δήμου μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass