Τα... κακώς κείμενα της Λάρισας

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 12:37

Στην στήλη απευθύνεται ο Δ.Α. κάτοικος της περιοχής για ένα ζήτημα που απασχολεί τη γειτονιά.

Οι φωτογραφίες είναι από τμήμα της οδού Π. Νιρβάνα μεταξύ των οδών Λορ. Μαβίλη και Παπαδιαμάντη, που διασχίζεται καθημερινά όχι μόνο από τους κατοίκους της αλλά και επισκέπτες με προορισμό το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Σύμφωνα λοιπόν με τον αναγνώστη, οι εργασίες της ΔΕΥΑΛ για την αντικατάσταση κεντρικού αγωγού αποχέτευσης και ακολούθως εταιρίας τηλεπικοινωνιών, περατώθηκαν τουλάχιστον προ διμήνου έκτοτε η κατάσταση παραμένει ως έχει με εγκατάλειψη υλικών, σπασμένα κράσπεδα και πεζοδρόμια, παραμορφωμένα φρεάτια και λακκούβες που δημιουργούν κινδύνους για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. DEYAL

Όπως προσθέτει διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση στο αρμόδιο τμήμα έργων της ΔΕΥΑΛ αλλά άκουσαν πως υπεύθυνοι είναι οι εργολάβοι. Μα οι κάτοικοι δεν μπορούν να ψάχνουν τους υπεύθυνους για την κατάσταση. Πολύ απλά μια λύση ψάχνουν…

Πάμε τώρα στην οδό Μαγριέ. Τον δρόμο που περνάει έξω από το 17ο Δημοτικό Σχολείο στην Ανθούπολη. MagrieΤη φωτογραφία μας τη στέλνει αναγνώστης και ρωτάει τι θα γίνει αν πέσει κανένα παιδί επάνω. Δεν είναι και απίθανο αφού τόσα παιδιά περνάνε από εκεί.

Εδώ τώρα είμαστε στην οδό Ηπείρου, μπροστά από τα Γυμνάσια. GYMNASIA 2GYMNASIA 1Έχουν ολοκληρωθεί τα έργα μα η κατάσταση αυτήν παραμένει έτσι εδώ και καιρό. Κάποιοι αναγνώστες αναρωτιούνται αν θα μείνει μόνιμα έτσι ή θα επιδιορθωθεί.

Να και τα παλιά νεκροταφεία. Βρισκόμαστε πάνω από την υπόγεια της οδού Φαρσάλων. NEKROTAFEIA3NEKROTAFEIA2Στο πεζοδρόμιο λοιπόν ή θα δεν θα μπορείς να διασχίσεις ως πεζός το σημείο λόγω της βλάστησης ή λόγω της δυσοσμίας των σκουπιδιών. Κάποιοι που επιλέγουν να σταθμεύουν εκεί με τα επαγγελματικά τους οχήματα τις νύχτες, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, φεύγοντας τα πρωινά αφήνουν για… κειμήλια τα σκουπίδια. Ελλείψει κάδων τα αφήνουν κάτω.

Επιμέλεια: Κώστας Γκιάστας

email kg@eleftheria.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass