Γήπεδα τένις και beach volley στο νέο Κολυμβητήριο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 22:10

Ομαλά εξελίσσονται οι διαδικασίες για την έναρξη των έργων διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του νέου δημοτικού Κολυμβητηρίου στη Νέα Πολιτεία, όπου βρέθηκε χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με το έργο που έχει προκηρυχθεί με προϋπολογισμό 1,1 εκατ. ευρώ και το οποίο βρίσκεται στη φάση του προσυμβατικού ελέγχου, στον περιβάλλοντα χώρο θα διαμορφωθεί χώρος στάθμευσης Ι.Χ και λεωφορείων, ενώ θα κατασκευαστούν δύο γήπεδα τένις κι ένα γήπεδο beach volley.

Μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου, θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη των εργασιών. O κ. Καλογιάννης ζήτησε από τις υπηρεσίες να υπάρχει πρόβλεψη για ασφαλτόστρωση των δρόμων γύρω από το Κολυμβητήριο.

Ακολούθησε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής σε καφέ της συνοικίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι προχωρά η μελέτη για τη διάνοιξη της οδού Τσιτσάνη. Πρόκειται για ένα έργο που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη συνοικία αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, όπως σημειώνεται από τον Δήμο Λαρισαίων «οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εγκατάσταση και λειτουργία φωτεινού σηματοδότη στη συμβολή των οδών Τσιτσάνη και Θεοδωρακοπούλου».  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass