Εκκλησιαστικά νέα και ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2018 16:14

Αγρυπνία και θεία λειτουργία στην Αγία Αικατερίνη

Ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της Αγίας Νεομάρτυρος Χρυσής θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου από 8:30 μ.μ. ως 00:45.

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής: Ανάγνωση Θείας Μεταλήψεως, Εσπερινός, παράκληση στην Παναγία Γοργοϋπήκοο, όρθρος, πολυέλαιοι και θεία λειτουργία. Το πρωί της Παρασκευής θα τιμηθεί η μνήμη του Οσίου Συμεών του Νέου Θεολόγου, με όρθρο και θεία λειτουργία.

Ομιλία στη ΓΕΧΑ για τον Παράδεισο

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ. θα γίνει στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α. (Μανδηλαρά 14), ομιλία από τον ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Κύριλλο Ιατρό με θέμα «Τι μας περιμένει στον Παράδεισο».

Οι Σιδηροδρομικοί τιμούν τον Αγιο Φίλιππο

Τον προστάτη των Ελλήνων Σιδηροδρομικών Άγιο Απόστολο και Διάκονο Φίλιππο, θα τιμήσουν και φέτος οι Σιδηροδρομικοί της Λάρισας με εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Λάρισας «Άγιος Φίλιππος».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα τελεστεί μέγας εσπερινός με αρτοκλασία, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα των Σιδηροδρομικών στην Ανθούπολη (οδός Άρτης), θα ακολουθήσει λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου και θείο κήρυγμα για τη ζωή και το έργο του αγίου.

Ανήμερα της γιορτής το πρωί της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου (7.30-10.00) θα τελεστεί θεία λειτουργία, με θείο κήρυγμα και μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των αποθανόντων μελών του Συλλόγου και όλων των Σιδηροδρομικών και των μελών των οικογενειών τους.

Ο καφές και το καθιερωμένο μηνιαίο αντάμωμα των συνταξιούχων σιδηροδρομικών θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο κυλικείο της Λέσχης Παλαιολόγου 37.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass