ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ

Στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:55

Η μνήμη των θανόντων κατά την εκτέλεση υπηρεσίας αστυνομικών τιμήθηκε σήμερα το πρωί σε επιμνημόσυνη δέηση που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, στον ιερό ναό Αποστόλου Πέτρου και Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιγνατίου. Κατά την ομιλία του, ο μητροπολίτης αναφέρθηκε στον ρόλο των αστυνομικών μέσα στην κοινωνία και εκθείασε το έργο τους, που είναι να τηρούν και να προστατεύουν τον νόμο.

Στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών στεφάνια κατέθεσαν στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας οι εξής: ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο αναπληρωτής δήμαρχος Λαρισαίων, Αθανάσιος Μαμάκος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, υποστράτηγος Βασίλειος Χαλάτσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Μιχάλης Τολίκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας, Αγάπιος Χαρακόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και Αστυνομίας ν. Λάρισας, Βασίλης Διβάνης.

Στην επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αστυνομικούς παρέστησαν επίσης: ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Χρήστος Καλομπάτσιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρος Μπαρμπούτης, ο επιτελάρχης Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, Γρηγόρης Ραπτόπουλος ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Λάρισας, Χαράλαμπος Μπαρμπούτης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, Δημήτριος Κατσαρός, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Ξηράς ν. Λάρισας, Απόστολος Παπαπαρίσης καθώς και πολλοί απόστρατοι της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass