ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Σεμινάριο για τη φορολογία αγροτών

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2016 12:40

Επίκαιρο σεμινάριο για τα ασφαλιστικά και την φορολογία των αγροτών ειδικού και κανονικού καθεστώτος αλλά και όσων έχουν αγροτικά εισοδήματα, διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας (ΕΦΕΕΛ).

Εισηγητής του σεμιναρίου, που θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Λάρισας, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. θα είναι ο φοροτεχνικός πρόεδρος του συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων (Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο) ν. Καρδίτσας Γεώργιος Παπαδημητρίου, ειδήμων στα θέματα των αγροτών. Η θεματολογία του σεμιναρίου είναι ευρύτατη και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς θα αποσαφηνιστούν ζητήματα που σχετίζονται με τις αγροτικές επιδοτήσεις, ποιες φορολογούνται και ποιες απαλλάσσονται του φόρου, τί αλλαγές φέρνει η νέα χρονιά στον αγροτικό κόσμο, τους συντελεστές ΦΠΑ γεωργικών προϊόντων και υπηρεσιών, την αντιμετώπιση των γεωργών στη φορολογία εισοδήματος, τις διαδικασίες ένταξης στο μητρώο των Δ.Ο.Υ., τα εργόσημα, την ιδιοχρησιμοποίηση αγροτικών ακινήτων – αγροτεμαχίων, τα αγροτικά φωτοβολταϊκά κ.α.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: info@efeel.gr. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6947-995019, 6944-244102 και 6947-264684

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass