ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ - MEXΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΑ 10 ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ξαναμπαίνει στην αγορά Σ/Μ η ολλανδική SPAR

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2018 15:10

Ένας παλιός παίχτης στον χώρο των σούπερ μάρκετ ξαναμπαίνει στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για την ολλανδική αλυσίδα SPAR που αυτή τη φορά επιλέγει για συνεργάτη τον όμιλο αγορών «Αστέρας».

Την είσοδό της στην αγορά του λιανεμπορίου τροφίμων ανακοίνωσε επίσημα η SPAR Hellas, μέλος της SPAR International ενός συνεταιριστικού δικτύου με 12.545 καταστήματα σε 44 χώρες και πωλήσεις 33,1 δισ. ευρώ.
Στόχος της εταιρείας είναι σε βάθος 4 ετίας να αναπτύξει περισσότερα από 350 καταστήματα SPAR σε όλη την επικράτεια, με 1.400 είδη ιδιωτικής ετικέτας, παραγόμενα στο μεγαλύτερο μέρος τους από την Ελληνική βιομηχανία. Σημειώνεται ότι η πρώτη είσοδος της ολλανδικής εταιρείας στην Ελλάδα έγινε το 1969 με συνεργάτη τη «Βερόπουλος», συμφωνία η οποία έληξε το 2015.
Τα πρώτα 10 καταστήματα SPAR που θα ανοίξουν στην Ελλάδα σχεδιάζεται να λειτουργήσουν μέχρι τον Ιούλιο, με στόχο τα 80 συνολικά καταστήματα για το 2018. Το SPAR δίκτυο στη χώρα θα αποτελείται από τη μετατροπή των καταστημάτων των ομίλων ΑΣΤΕΡΑΣ και MESIS, ενώ η SPAR Hellas προγραμματίζει να λειτουργήσει και νέα ιδιόκτητα καταστήματα που θα αναπτυχθούν από την ίδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass