ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

«Γέφυρες» συνεργασίας Επιμελητηρίου και ΤΕΙ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 15:50
Από τη συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕΛ Σωτ. Γιαννακόπουλου με τον πρύτανη του ΤΕΙ Ξεν. Σπηλιώτη Από τη συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕΛ Σωτ. Γιαννακόπουλου με τον πρύτανη του ΤΕΙ Ξεν. Σπηλιώτη

Συνάντηση με τον πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας Ξενοφώντα Σπηλιώτη είχε προχθές το βράδυ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος , με τον οποίο συζήτησε το θέμα της συνένωσης του Τεχνολογικού Ιδρύματος με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διερευνήθηκαν οι δυνατότητες διασύνδεσης του ΤΕΙ Θεσσαλίας με τον αγροδιατροφικό τομέα, πρότζεκτ στο οποίο εργάζεται επιμελώς το Επιμελητήριο καθώς αναπτύσσει το agromarketing που θα «ξεκλειδώσει» αγορές για τον πρωτογενή τομέα.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου μετά την ενημέρωση που είχε τόνισε, ότι «η συνένωση για να μπορέσει να αποδώσει χρειάζεται προσεκτικά βήματα ώστε η τελική μορφή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να μπορεί προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία και την αγορά». Παράλληλα συμφωνήθηκε στην αποστολή του Επιμελητηρίου που θα επισκεφτεί το Ισραήλ το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου να συμμετάσχει και το ΤΕΙ Θεσσαλίας ως τεχνικός σύμβουλος.ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ DOMOTEC
Στο μεταξύ το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τους διοργανωτές της έκθεσης DOMOTEC προσφέρει στα μέλη του δωρεάν τη μεταφορά τους με λεωφορείο την Κυριακή 29 Απριλίου. Η έκθεση πραγματοποιείται από 26 έως 29 Απριλίου στο METROPOLITAN EXPO μαζί με την BUILDING GREEN παράλληλα με την κλαδική έκθεση MEDWOOD θα εστιάσει σε λύσεις δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, την επιχείρηση και το ξενοδοχείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass